Stirile din ziua: 29 iulie 2013

PP-DD negociaza cu oricine, numai sa aiba niste viceprimari

PP-DD negociaza cu oricine, numai sa aiba niste viceprimari

După ce două puciuri puse la cale de PDL şi PP-DD pentru schimbarea viceprimarilor PSD au eșuat deja, oamenii „domnului Dan” din Timiş sunt pregătiţi să întoarcă armele. Din august, ei vor negocia cu… PSD schimbarea viceprimarilor democrat-liberali.

Doua milioane de lei pentru ACS Poli si s-ar putea sa nu fie ultimele!

Consiliul local votează, în ședința de marți, mărirea cotizaţiei pentru ACS cu două milioane de lei. Mișcarea a fost precedată, la începutul lunii iulie, de suplimentarea cu 4,7 milioane de lei a finanţării activităţii sportive din bugetul local. Până la finele anului, echipa de fotbal ar putea primi încă două milioane de lei, ceea ce ar duce suma totală alocată de CL la opt milioane.

Nicolae Robu, lovit in mandria de „feisbuchist”

Se laudă pe unde poate cu audiența nemaivăzută pe care o are pe Facebook, dar, în realitate, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Conform publicației clujene Transilvaniareporter, Nicolae Robu e unul dintre primarii de reședințe de județ codași în ceea ce privește numărul celor care-i urmăresc activitatea pe cunoscuta rețea de socializare. În stilul caracteristic, este de așteptat o reacție a liberalului, care să combată vehement acest clasament.

Barbut

Din cauza lipsei diacriticelor din titlu, s-ar putea crede că rândurile de față se referă la principala îndeletnicire a selecționerului Naționalei. Nu, nu la „Piți, lasă-ne!” mă voi referi, ci la noul „diamant” aflat în curtea lui Poli, Cristian Bărbuț. Dacă în urmă cu câteva luni nu era titular nici în Liga a II-a, tânărul de numai 18 ani a explodat pur și simplu, după numai două etape în prima divizie, ajungând pe buzele tuturor.

Robu, in cazul Ionut Nasleu: ori minte, ori gafeaza

În fine, după mai multe refuzuri de-a comenta pe marginea subiectului, vineri, primarul Nicolae Robu a catadicsit să scoată câteva cuvinte referitoare la protejatul său, Ionuț Nasleu. Acesta a fost dat afară de premierul Victor Ponta, fără explicații, din funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale de Restituire a Proprietăților (ANRP).

Bruxelles, capitala capitalelor europene / FOTO

Puţine oraşe se pot compara cu Bruxelles în ceea ce priveşte cosmopolitismul: un sfert din locuitori sunt străini şi cu greu se poate găsi un amestec mai variat de etnii. Agenţia de turism Ultramarin vă propune, pentru începutul ultimei luni de vară, un circuit european prin Germania, Olanda, Belgia, cu o oprire în capitala Belgiei, una din cele mai atrăgătoare şi interesante capitale europene.

Hotararea AGA de aprobare a fuziunii trebuie autentificata in cazul in care prin fuziune se transfera si imobile

Prin Decizia civilă nr. 544/11.03.2013, Curtea de Apel București, Secția a VI-a Civilă, a reținut că, în cazul fuziunii începute după intrarea în vigoare a Noului Cod Civil, actul de reorganizare (hotărârea AGA de aprobare a fuziunii) trebuie să îmbrace forma autentică, în cazul in care în patrimoniul societăților absorbite s-ar găsi și terenuri.

Fara apa calda

Coltem anunț că, în vederea finalizării unor lucrări care se execută pe reţeaua termică, luni, între orele 8 și 14, va întrerupe furnizarea apei calde de consum la punctul termic PT 37. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc în zona Calea Aradului, pe străzile Carei nr. 13, 15, 19, 24, 28, 30, 32, 35 şi

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Pomiculturii (p), Carol Davilla, Ion Roată, I.Velceanu, Molidului, Verde, Borzești, Piața Athena, str. Banci, Colonia Radio, Canal Bega, R. Walter, Bistrei, J. Verne, Luduș, Albăstrelelor, Căciulata, Jókai Mór, General Magheru, Soveja, D. Traian, Colonia Slavici, G. Topârceanu, Calistrat Hogaș, Cerbului, Timiriazev, Parcului, Rotundă,

Top