Stirile din ziua: 5 iulie 2013

Inca doua milioane de lei pentru Poli din bani publici si se cauta sponsori

Inca doua milioane de lei pentru Poli din bani publici si se cauta sponsori

Aleşii locali au votat alocarea a încă două milioane de lei pentru clubul ACS Poli. Banii urmează să ajungă la echipă după ce contractul de asociere dintre club şi primărie va fi modificat. Nicolae Robu a refuzat două oferte private pentru ACS Poli, dar își va găsi timp să discute cu reprezentanții câtorva sute de companii!

Timisoara se transforma de tot in Palmisoara: Robu mai pune niste palmieri

În următoarea perioadă, în Timişoara vor apărea noi „plantații” de palmieri. Primarul Nicolae Robu e convins că localnicii sunt încântați și că turiștii vin pe capete să se fotografieze cu arborii. Nu se știe încă unde va fi amplasată următoarea tură de palmieri, dar, dacă e să ne luăm după viceprimarul Traian Stoia, ar trebui făcută și o plajă, unde fete sumar îmbrăcate să stea la soare în văzul lumii.

curtea de conturi

Robu mareste la sase milioane de lei bugetul lui ACS Poli

Nicolae Robu a introdus, în ultimul moment, pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local de vineri un proiect de hotărâre care prevede majoarera bugetului pentru ACS Poli. Primarul a suplimentat ordinea de zi cu nu mai puţin de 22 de proiecte. Titu Bojin declara, joi, că social-democrații nu mai acceptă să le fie băgate pe gât proiecte „extra”.

Pe terenul pentru locuinte modulare, primaria vrea stadion cu 5.000 de locuri

Reprezentanţii Primăriei Timişoara vor să scoată la licitaţie un teren de 17.000 de metri pătraţi, pentru construirea unui stadion cu 5.000 de locuri, cu teren de antrenament şi alte spaţii de sport. Inițial, aici urma să fie amplasate locuințe modulare, așa cum apare și pe ordinea de zi a consiliului local de vineri.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea finalizării execuţiei unor lucrări care se execută pe reţeaua termică, vineri, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei calde de consum la PT 23. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc la următoarele adrese: str. Cărbunarilor, numerele 6-12; str. Vasile Lucaci, numerele 5, 7 şi 12 şi str. Mihaly,

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. C. Negruzzi (p), Ion Creangă, orele 9 – 15; Margina (p), Breazova, Coșava, Curtea, Românești (mănăstire), Fărășești, Pietroasa, Crivina, Poieni, orele 8 – 16; Jimbolia (str. Timișorii, Republicii, Iuliu Maniu), orele 10 – 15.

Top