Stirile din ziua: 12 iulie 2013

Coifan si Ardelean il sprijina pe Fenechiu

Coifan si Ardelean il sprijina pe Fenechiu

Liberalul Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată. Colegii lui de partid de la Timișoara spun că sentința are tentă politică și că Fenechiu era un profesionist de înaltă clasă.

Ce „descoperiri” a mai facut viceprimarul Stoia: garsoniere care nu exista

Într-o continuă goană după publicitate, viceprimarul PSD Traian Stoia face ce face și mai produce câte o „mare descoperire”, tratată ca atare și în media pe care o controlează, spre disperarea primarului Nicolae Robu. De cele mai multe ori dă cu bățul în baltă, acoperindu-se de ridicol spre deliciul angajaților din primărie care știu cu ce se mănâncă administrația. Ultima „mare descoperire” a trimisului special al fraților Cristescu în Primăria Timișoara: 111 garsoniere.

Blat la Bac: elevii de la Deta ar fi avut „copiute” pe fiecare banca

Bacalaureatul la centrul de evaluare din Deta a fost cu cântec. Au aflat asta și procurorii, care audiază mai multe persoane, profesori și candidați, implicați în examen. Unele surse susțin că majoritatea tinerilor au avut pe mese câte o hârtie cu rezolvările subiectelor la limba şi literatura română.

Poveste cu patrioti locali

Anul 2029. Șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan și afaceristul rus Roman Abramovic au aterizat la Timișoara pe o vreme mohorâtă. Aflat la debutul celui de-al cincilea mandat de primar, Nicolae Robu nu și-a găsit timp să-i întâmpine în salonul de protocol al aeroportului „Traian Vuia” pe miliardarii din fotbalul britanic

Fratii Cristescu vand 20 de hectare de teren pe Calea Sagului

Frații Emil și Marius Cristescu scot la vânzare nu mai puțin de 20 de hectare de teren, plus construcțiile aferente. Anul trecut, pe același teren, cei doi oameni de afaceri anunțau că vor începe construcția unui parc de retail, cu o investiție de 50 de milioane de euro. Acum s-au reorientat spre spații de lux pentru birouri în altă parte a orașului.

Banateanul, topit dupa bere

Peste 90% din bănățeni se cinstesc cu bere când ajung pe o terasă. Acest lucru a fost relevat de un studiu sociologic efectuat de GfK România, la solicitarea Asociației Berarii României. Berea este nelipsită de pe mesele bănățenilor, fiind consumată cu multă plăcere și acasă.

Se scumpeste apa rece

Societatea Aquatim crește prețurile astfel: de la 2,28 lei la 2,66 lei pe metru cub (fără TVA) pentru alimentarea cu apă, respectiv de la 2,08 lei la 2,64 lei pe metru cub (fără TVA) pentru serviciul de canalizare. Majorarea intră în vigoare de la 1 august.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, vineri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc doar în județ, astfel: Dudeștii Noi (p), Sânandrei, Variaș (p), orele 9 – 15; Jimbolia (p), Dudeștii Vechi (p), orele 10 – 15; Margina IF, Breazova, Coșava, Curtea, Românești (+mănăstire), Pietroasa, Crivina, Poieni, orele 8 – 16; Sinersig, Drăgoiești, Ficătari,

Top