Stirile din ziua: 2 iulie 2013

Victima smecherului cu BMW din Lugoj vrea 1.000.000 de euro despagubiri!

Victima smecherului cu BMW din Lugoj vrea 1.000.000 de euro despagubiri!

Femeia grav rănită de bolidul scăpat de sub control al unui lugojean care a fugit de la locul accidentului va cere în instanță despăgubiri record. Tribunalul Timiș judecă, pe 3 iulie, recursul la prelungirea arestării preventive, pentru încă 30 de zile, în cazul lui Alin Faur.

Strazile din Timisoara si Arad se „bat” pentru serviciile aceleiasi firme

Timișoara și Aradul împart frățește o firmă pentru lucrările de întreținere a drumurilor. Sylc Con Trans SRL, premiată pentru transporturi terestre și transporturi prin conducte, se va ocupa de reparații străzilor dintr-un întreg sector din Timișoara. Aceeași societate a câștigat o licitație similară și la Arad.

Primaria aduna voluntari care sa faca strategia pentru Capitala Culturala

Timișoara nu are încă o strategie pe care s-o urmeze în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană, deși își trâmbițează statutul de oraș-candidat pe toate afișele evenimentelor organizate de PMT. Primăria caută acum voluntari care să ajute la întocmirea planului de bătaie, așa că sunt așteptate CV-urile celor interesați.

sdm

SDM a castigat licitatia pentru intretinerea strazilor in jumatate din Timisoara

Nicolae Robu a anunțat, marți, că primăria a finalizat licitațiile pentru contractarea firmelor care se vor ocupa de întreţinerea străzilor din oraş. Jumătate din cele șase sectoare în care a fost împărțită Timișoara a revenit eternei SDM. Societatea va primi, de la PMT, zece milioane de euro, fără TVA, pentru acest contract.

Reduceri de vara la Iulius Mall

Iulius Mall dă startul reducerilor. Majoritatea magazinelor au pregătit campanii de „tăiere” a prețurilor cu până la 75% la colecţiile de sezon. Haine, încălţăminte, bijuterii, accesorii, cosmetice, parfumuri, articole sportive sau produse pentru copii – toate pot fi cumpărate, în această perioadă, la prețuri mai mici decât în timpul anului.

Timisorenii se gandesc de doua ori inainte sa plece in vacante cu autocarul

Tragedia din Muntenegru, în care 18 români au murit şi alţi 29 au fost răniţi, i-a pus pe gânduri pe potențialii turiști. Agențiile nu au înregistrat cereri masive de anulare a rezervărilor pentru vacanțe, dar recunosc că, pe viitor, e foarte posibil ca timișorenii să prefere excursiile individuale, în defavoarea celor de grup.

Fosta angajata de la Cadastru care a intabulat pe fals mansardele contesta concedierea!

Ar fi trebuit să ajungă după gratii, dar e încă în libertate și, în plus, a dat în judecată instituția care a concediat-o. Loredana Rotar, fostă angajată la Cadastru, a intabulat în fals mai multe mansarde și, după ce a fost descoperită, a fost dată afară. Fiindcă n-a fost trimisă în judecată pentru falsurile comise, Rotar s-a gândit că ar putea să-și recapete vechiul loc de muncă.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timișoara – str. C. Porumbescu (p), Prislop, orele 9 – 16; Fârdea (baraj), orele 9 – 16; Jimbolia (str. Timișorii, Republicii), Sânnicolau Mare (str. Panselelor, Independenței), orele 10 – 15; Margina (p), Breazova, Coșava, Curtea, Românești (mănăstire), Fărășești, Pietroasa, Crivina, Poieni, orele 8 –

Top