Stirile din ziua: 10 iulie 2013

Taub, dorit de Multescu la Dinamo, refuzat de Velcea la Poli

Un fotbalist de la o echipă din Liga a IV-a Timiş a refuzat Dinamo Bucureşti, unde a fost dorit insistent de antrenorul Gigi Mulţescu. Acelaşi jucător de la Auto Timişoara a mai refuzat o ofertă din Liga I în urmă cu jumătate de an, când Mulţescu, pe atunci antrenor la Gaz Metan Mediaş, a vrut să-l ducă la echipa din Ardeal.

Petroman, despre posibila spaga la Bac de la Deta: „Este o falsa problema”

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au audiat, miercuri dimineață, mai multe persoane persoane angrenate în examenul de bacalaureat de la liceul din Gătaia. Este vorba despre directorul Gabriela Neda și cinci eleve care au luat note foarte mari. Inspectoratul Școlar Timiș privește situația cu detașare.

ACS Poli nu e Robu!

Așadar, revenirea fotbalului timișorean în primul eșalon se va produce într-un meci cu eterna rivală Dinamo. Coincidență cu valoare de simbol, ultimul meci al lui Poli în prima ligă, în urmă cu doi ani, a fost tot cu Dinamo, timișorenii impunându-se atunci cu 4 – 1. Despre o anumită filiație dintre echipa de acum doi ani și cea din prezent e mai greu de comentat.

Protest anti-Clostridium la Spitalul Judetean

Timișorenii sunt așteptați să protesteze, miercuri, în tăcere, în fața Spitalului Județean, pentru a atrage atenția asupra cazurilor de infectare cu bacteria Clostridium. Mai mulți bolnavi operați la SCJUT au fost ulterior transferați la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, din cauza complicațiilor în urma contractării bacteriei.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Margina IF, Breazova, Coșava, Curtea, Românești (+mănăstirea), Pietroasa, Crivina, Poieni, Răchita, Remetea, Pădureni, Ierșnic, orele 8 – 16; Izvin (p), orele 9 – 16; Jimbolia (p), Cenad (p), orele 10 – 15.

Bojin: „Din zece oameni care vin la mine, doar trei-patru pleaca multumiti”

La mai bine de un an de când conduce judeţul Timiş, Titu Bojin a înțeles că funcţia de preşedinte al CJ nu este atât de puternică pe cât credea. A învăţat să-i asculte pe cei care-l critică, pe cei care nu au dreptate şi pe adversarii politici. Şi a învăţat să nu riposteze doar de dragul ripostei, dar, printre rânduri, transmite mesaje cu înţelesuri pentru primarul Nicolae Robu, pentru senatorul Ilie Sârbu, dar şi către oamenii din imediata apropiere. În plus, preferă cireșii în locul palmierilor.

Top