Stirile din ziua: 14 iulie 2013

Scandal la PRM Timis: Mardari, numit presedinte interimar, Tirnea nu recunoaste documentul

Filiala PRM Timiș are doi oameni care susţin în acelaşi timp că sunt preşedinţi. Noua conducere interimară a PRM l-a eliberat din funcţie pe preşedintele Livius Ţîrnea. Triumviratul la nivel naţional format din Gheorge Funar, Dumitru Badea şi Ioan Bâldea au decis ca noul preşedinte interimar al PRM Timiş să fie fostul deputat Ludovic Mardari. Ţîrnea afirmă însă că el este în continuare preşedinte.

Asa grait-a Obi Wan Kenobi

N-au adus niciun sfanț pentru Timișoara sau Timiș. Nu și-au legat numele nici de cel mai insignifiant proiect. (Așa șturlubatic cum e, Alin Popoviciu măcar și-a legat numele de vrăjitoare și ghicitori în stele.) În momentul votării bugetului n-au produs niciun amendament pentru colegiile unde au fost votați. Nici măcar declarații politice sau interpelări privind Timișul sau Timișoara n-au fost în stare să producă.

Poli negociaza cu fotbalisti din Italia, Olanda, Belgia, Finlanda si Albania!

Poli poate deveni din nou multinaţională, cu jucători din România, Olanda, Serbia, Belgia, Italia Albania, Nigeria, Senegal, Portugalia sau Finlanda. Oficialii lui Poli sunt în tratative cu mai mulţi jucători români şi străini, pentru întărirea lotului. Săptămâna viitoare vor mai apărea câteva nume noi în lotul lui Poli.

Medicii SMURD au avion pentru transportul urgentelor

Românii au cumpărat un avion pentru SMURD. Aeronava a fost achiziționată anul trecut, cu peste un milion de euro, din banii donaţi prin redirecţionarea a 2% la sută din impozitul pe venit. Acoperă tot teritoriul României și poate zbura și în condiții meteo extreme. Aparatul completează „flota” de elicoptere a SMURD.

Traian Stoia, candidatul PSD pentru Primaria Timisoara in 2016!?

Pe lista de cel puţin zece candidaţi a lui Titu Bojin pentru funcţia de primar al Timişoarei în 2016 figurează şi actualul viceprimar Traian Stoia. Modest, acesta spune că nu s-a gândit la o astfel de variantă, ba chiar crede, cel puțin la nivel declarativ, că USL va merge tot împreună la alegerile locale viitoare.

Au jucat fotbal si au adunat bani pentru doua luni de hidroterapie / FOTO

Evenimentul „Fotbal pentru hidroterapie”, desfășurat sâmbătă, la Arena Viola, a reușit să adune bani pentru două luni de mers la bazin pentru copiii cu probleme. Primarul Nicolae Robu, deși cu probleme de sănătate „ca atacanții”, a dat două goluri în meciul-vedetă al zilei.

Top