Stirile din ziua: 9 iulie 2013

Prefectura Timis taxeaza votul ilegal din Consiliul Local Timişoara

Prefectura Timis taxeaza votul ilegal din Consiliul Local Timişoara

Prefectura Timiş s-a sesizat de neregula flagrantă din şedinţa Consiliului Local Timişoara din 18 iunie. Atunci, la dorinţa expresă a primarului Nicolae Robu, aleşii locali au votat de trei ori acelaşi proiect de hotărâre, până când, în final, acesta a trecut.

Busoi nu mai vrea liste de asteptare pentru bolnavii de cancer

Noul președinte al CNAS, Cristian Buşoi, vrea să desfiinţeze lista de aşteptare pentru bolnavii de cancer. În România există 1.200 de persoane care beneficiază de tratamente scumpe, pentru care este nevoie de acceptul Casei de Asigurări de Sănătate. Bolnavii aşteaptă chiar şi trei luni pentru aprobare.

Popoviciu: Primaria a dat pe sest 1.000.000 de euro pentru mutarea „acvariului”

Deputatul PDL Alin Popoviciu a prezentat, marți, o factură din luna martie 2013, prin care se confirmă faptul că primăria a achitat firmei SC Art SRL 4,6 milioane de lei. Cu acești bani ar fi fost achiziționat un spațiu din subpasajul din Piația Operei. Viceprimarul Traian Stoia spune că e prostie și că nu e vorba de bani reali.

De miercuri se pot face abonamente la meciurile lui ACS Poli

ACS Poli a stabilit prețurile biletelor și abonamentelor pentru sezonul 2013/2014. Clubul va pune la dispoziția suporterilor un sistem de ticketing online, iar aceștia își vor putea cumpăra biletele din fața calculatorului. Cele mai ieftine bilete costă 10 lei și sunt la peluze. Cele mai scumpe abonamente costă 500 de lei și sunt la categoria VIP.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Aradului, orele 9 – 16; Dragșina, orele 9 – 16; Recaș, orele 9 – 11; Izvin (MFA), orele 11 – 17; Moșnița Nouă, orele 9 – 14; Jimbolia (SC Penny), Sânnicolau Mare (p), orele 10 – 15; Butin (p), Margina IF, Breazova, Coșava,

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru finalizarea unor lucrări care se execută pe reţeaua termică, va întrerupe, marți, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde pe un traseu al punctului termic PT 35. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc la următoarele adrese: str. Carei, numerele 2, 4, 6 şi 8; str. Dej, numerele 1, 3 şi

Top