Stirile din ziua: 7 iulie 2013

Marian Vasile, discurs despre descentralizare, in Albania

Marian Vasile, discurs despre descentralizare, in Albania

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Marian-Constantin Vasile, a participat, în ultima săptămână, la mai multe întâlniri organizate de Adunarea Regiunilor Europene (ARE). Acestea au avut loc în Albania, țară care își dorește obținerea statutului oficial de candidat pentru aderarea la UE.

Baiete, inc-o tura de palmieri!

În urmă cu ceva timp, primarul Nicolae Robu a plantat vreo 40 de palmieri în centrul urbei. Deloc mișcat de bășcălia națională care a urmat, dl Robu a găsit de cuviință să mai facă cinste timișoreanului cu o porție bună de arbori exotici. C-așa i s-a părut lui „că este bine”. Precum Dumnezeu în momentul Facerii, Robu nu are nevoie să-i spună cineva dacă e bine sau rău un anumit lucru.

Kurt Elling, un superartist pe scena JazzTM, intrerupt de artificii de neam prost / FOTO

Kurt Elling a făcut show, sâmbătă seară, pe scena JazzTM. Charismaticul muzician a fost aplaudat minute în șir de cele câteva mii de spectatori care nu s-au speriat de furtuna de după-amiază. O uriașă bilă neagră trebuie însă acordată celor care au lansat artificii chiar în timpul concertului.

caini fara stapin

Cainii fara stapan ataca zilnic timisorenii

Trei-patru timișoreni ajung în fiecare zi la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, după ce au fost mușcați de câini pe stradă. Nu toți cei atacați se prezintă la medic, iar acest lucru s-ar putea dovedi fatal. Medicii de la „Babeș” cred că autoritățile nu gestionează foarte bine problema câinilor fără stăpân.

Votati pe „Tara lui Andrei” pentru Cheile Nerei

O veche baracă dărăpănată de pe Cheile Nerei s-ar putea transforma în magazin pentru produse tradiționale. Proiectul propus de un grup de entuziaşti din judeţul Caraş-Severin, care vor să promoveze o zona extrem de frumoasă, dar aproape necunoscută pentru cei mai mulți români, are nevoie de cât mai multe voturi.

Top