Stirile din ziua: 17 iulie 2013

Cioroianu aduce la Timisoara un „Adulter cu smochine si pescarusi”

Cioroianu aduce la Timisoara un „Adulter cu smochine si pescarusi”

Fostul senator de Timiș Adrian Cioroianu revine la Timișoara pentru a-și lansa primul roman. „Adulter cu smochine și pescăruși” este o carte despre iubire şi păcat, dorinţă şi iluzie, despre vanităţi, gelozii şi despre frica de singurătate.

Nicolae Robu si Ionut Nasleu

Robu, in silenzio stampa in cazul demiterii lui Ionut Nasleu

Primarul Nicolae Robu, președinte al PNL Timiș, a luat poziția struțului în cazul demiterii lui Ionuț Nasleu din funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale de Restituire a Proprietăților (ANRP). El a refuzat să comenteze acest caz, lăsând drum liber speculațiilor potrivit cărora Nasleu a fost demis după ce premierul Victor Ponta a primit unele înregistrări compromițătoare pentru timișorean.

Emil Cristescu nu l-a influentat pe Robu in materie de pedalat prin centrul Timisoarei

Primarul Nicolae Robu admite că a vorbit cu Emil Cristescu despre interzicerea mersului pe bicicletă în centrul Timișoarei, dar numai la câteva ore după ce și-a expus punctul de vedere pe Facebook. În consecință, omul de afaceri nu are nicio legătură cu schimbarea de optică a edilului șef în materie de pedalat. În altă ordine de idei, mersul pe două roți va fi interzis doar vara, la orele de maxim trafic pietonal.

„O. Petre nu merita sa fie capitan”

Ovidiu Petre, căpitanul de echipă instalat de Valentin Velcea, nu este unul din favoriţii publicului de pe arena „Dan Păltinişanu”. Desele accidentări care îl ţin departe de terenul de joc şi lipsa comunicării sunt principalele hibe ale mijlocaşului central. De ceva vreme, pe Facebook circulă o fotografie cu un mesaj sugestiv: „O. Petre nu merită să fie căpitan”.

Ce job ii va gasi Robu „meritocratului” Ionut Nasleu

Vestea că Ionuț Nasleu a fost îndepărtat de Victor Ponta din fruntea bucatelor de la Agenția Națională a Restituirii Proprietăților (ANRP) a căzut ca un trăsnet pentru colegii săi din PNL Timiș. Pentru unii, știrea s-a transformat chiar într-un adevărat doliu. Și nu atât pentru necazul care a căzut peste fostul țuțăr al lui Vadim Tudor, devenit trepăduș al lui Nicolae Robu, cât mai ales pentru că acum primarul trebuie să-i găsească un loc de muncă.

Spitalul Militar, al treilea din tara care poate face transplant osos

Veşti bune pentru pacienţii din vestul ţării, care au nevoie de un transplant de ţesut osos sau tendinos. Intervenţiile sunt posibile din această lună la Clinica de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Militar din Timişoara, care a primit licenţă de la Ministerul Sănătăţii. Acreditarea este valabilă pentru cinci ani.

Cum a angajat PSD-istul Radu Toanca 50 de oameni la Colterm

Faptul că PSD-iștii din primărie și consiliul local îl sfidează pe primarul Nicolae Robu, nu mai e un secret. Până unde poate merge această sfidare, dacă depășește nu numai frontierele morale, dar și cele penale, e o altă discuție. Un exemplu elocvent în acest sens este ceea ce s-a întâmplat la Colterm cu puțin timp în urmă.

Robu da vina pe Politia Locala pentru interzicerea pedalatului prin centru

Primarul Nicolae Robu o dă la întors în ceea ce privește interzicerea mersului pe bicicletă în zona centrală. Într-o postare-fluviu pe Facebook, liberalul aruncă pisica în curtea Poliției Locale și susține că el e de acord cu pedalatul inclusiv pe strada pietonală Mărășești.

Un nou termen pentru Cornu: pana luni face curat pe ruta ocolitoare

Ruta ocolitoare pentru zona Michelangelo are o lungime de numai 400 de metri, dar a fost finalizată în vreo patru luni. În urmă au rămas doar mormane de pământ, în loc de trotuare şi piste pentru biciclete. Angajații milionarului Georgică Cornu, n-au mai venit pe şantier… din cauza unor probleme de la firmă! Acum, urmează să termine lucrarea până luni.

La Deta, subiectele la proba a treia de la Bac s-au rezolvat in padure!

Ioan Jinaru, directorul Liceului Tehnologic „Sfântul Nicolae” din Deta, e la un pas să înfunde puşcăria, dar nu se lasă. El este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru o fraudă de proporţii la bacalaureat în liceul pe care îl conduce. Jinaru se laudă însă peste tot că i-a pus cu botul pe labe pe procurori.

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea finalizării unor lucrări care se execută pe reţeaua termică, va întrerupe, miercuri, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde pe un traseu al punctului termic PT 10C. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc în zona Lunei, la următoarele blocuri: L8, L9, L10, L13, L14 şi L15.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, intreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bujorilor (p), orele 9 – 12; Cralovăț, Lucareț, Tes, Brestovăț, Hodoș de Lugoj, Cliciova, Nevrincea, Bethausen (p), Cladova, orele 8 – 20; Rudicica, Giroc (SP III), Urseni (p), Recaș (p), Izvin (MFA), Lovrin (Ducus SRL), orele 9 – 17; Jimbolia (p), orele 10

Top