Stirile din ziua: 26 iulie 2013

Se inchide navigatia pe Bega!

Navigaţia pe râul Bega va fi închisă începând din 31 iulie. Măsura vine în urma lucrărilor ce au loc pe podul de la Michelangelo şi vizează evitarea unor eventuale accidente. Podul de pe Bega va fi ridicat complet, fie săptămâna viitoare, fie peste două săptămâni. Traficul pe Michelangelo va fi reluat parțial abia la finele lui septembrie.

Nicolae Robu si Ionut Nasleu

Robu ii cauta serviciu lui Nasleu, dat afara de Ponta

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, nu a cerut şi nici nu a primit vreo explicaţie pentru revocarea din funcţia de vicepreşedinte ANRP a omului său de încredere Ionuţ Nasleu. În plus, acum îi caută loc de muncă acestuia, dar, cel puțin la nivel declarativ, nu la RATT, unde managementul a devenit performant.

Familia Robu face reclama… in familie pentru palmieri

Familia Robu folosește Facebook-ul în scopuri diferite. În timp ce capul familiei se războiește cu jurnaliștii și oricine îndrăznește să aibă alte opinii decât ale lui, mezina se lasă fotografiată în cele mai variate ipostaze. Ultimele imagini fac… reclamă unui proiect foarte drag primarului Timișoarei.

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea finalizării unor lucrări care se execută pe reţeaua termică, va întrerupe vineri, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la punctul termic PT 43A. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc în zona Mircea cel Bătrân.

Top