Stirile din ziua: 19 ianuarie 2014

Horia Cristian e convins ca Timisoara poate gasi cinci miliarde de euro

Horia Cristian e convins ca Timisoara poate gasi cinci miliarde de euro

Cinci miliarde de euro nu e o sumă atât de mare pentru Timișoara. E convingerea deputatului Horia Cristian, care a citit cu „bucurie și satisfacție” lista proiectelor primăriei până în 2020. Liberalul a remarcat „abordarea echilibrată” care va face din Timișoara un oraș în care să îți facă plăcere să locuiești.

Cum si-a stors Sanda Grebla creierii pentru bugetul Timisoarei

Novice într-ale politicii, așa cum se recomandă singur, primarul Nicolae Robu și-a luat niște consilieri personali care să-l ajute să se descurce mai bine în hățișurile acestei jungle. Printre acești „sfătuitori de taină” se numără și o apariție suavă, despre care răutăcioșii spun că ar conduce primăria.

Poli intra in cantonament fara niciun transfer important

Am trecut de mijlocul lunii ianuarie, dar Poli nu a perfectat niciun transfer important pentru prima echipă. Conducătorii lui Poli se scaldă în penibil şi le transmit timişorenilor că nu sunt bani pentru transferuri, aşa că trebuie să se mulţumească cu deja tradiţionalele trialuri în care sunt testaţi tot felul de presupuşi fotbalişti. Până acum, conducătorii lui Poli au ratat toţi jucătorii pe care Aurel Şunda i-a dorit.

De la Winnetou la Oyano Lu, printre nativii americani / FOTO

Totul a pornit de la „Winnetou”, cartea-cult al lui Karl May. Nu avea zece ani când Consuela Rusu a fost atât de fascinată de lumea nativilor americani, încât și-a promis că, într-o zi, va ajunge acolo. După aproape 30 de ani și-a împlinit visul, cu rucsacul în spate, ca un backpacker adevărat. A trăit câteva luni în rezervaţiile Oneida şi Menominee și spune că a fost cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Top