Stirile din ziua: 21 ianuarie 2014

Titu Bojin ar putea lipsi de la serviciu peste doua luni!

Titu Bojin ar putea lipsi de la serviciu peste doua luni!

Prea ocupați cu binele județului, n-au putut să-și ia toate zilele de concediu anul trecut. N-au primit nici bani în compensație, astfel că, pentru a nu rămâne în pagubă, pot sta în concediu mai mult în 2014. Șefii Consiliului Județean Timiș vor avea o mulțime de „libere” în acest an.

Si-a „desenat” locuri de parcare, apoi a fost amendat

Lupta pentru locuri de parcare duce la situații extreme. Un timișorean care a marcat cu vopsea astfel de locuri pe strada pe care locuiește, atât pentru el, cât și pentru vecinii săi, s-a ales cu o amendă de la Poliția Locală. Asta, după ce a tamponat mașina unui șofer care îndrăznise să-și lase mașina pe unul dintre locurile marcate.

Scolile profesionale, tot mai aproape de reinfiintare

Școlile profesionale vor fi, din toamnă, o opțiune pentru elevii care nu reușesc să ia notă de trecere la Evaluarea națională. În această perioadă, Inspectoratul Şcolar Timiș centralizează propunerile liceelor de formare a claselor profesionale, dar merge oarecum în orb, având în vedere că metodologia de admitere nu a apărut încă.

Petroman e depasit de problema legata de neplata navetei catre profesori

Profesorii navetiști de la școala din Liebling vor executa silit unitatea de învățământ după ce nu și-au primit banii timp de doi ani. Inspectorul școlar general Cornel Petroman susține că legea e confuză, nu prevede obligativitatea plăţii navetei și spune că nu știe ce e de făcut într-un astfel de caz.

Victima romilor de la Buzias: „Au si politia cu ei, au si niste procurori”

Bărbatul bătut sălbatic de romi la Buziaș a povestit ce s-a întâmplat duminică după-amiază. Florin Soforean spune că nimeni nu i-a sărit în ajutor, pentru că toți se tem de clanul Petrovici. Bărbatul face acuzații grave și susține că agresorii lui au „spate” atât în poliție, cât și printre procurori.

Marian Constantin Vasile a primit NUP intr-un dosar in care nu stia ca e cercetat

Cinci reprezentanți ai PNL au fost scoși de sub urmărire penală în dosarul privind presupuse fraude la referendum. Este vorba preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, vicepreşedintele PNL, Marius Cristian Iliescu, vicepreşedintele CJ Timiş, Marian Constantin Vasile, şi preşedintele PNL Bistriţa, Ioan Ţintean.

Unde doarme socrul nu doarme senatorul

Ca în povestea aia cu ineficientul care nu e ineficient destul, dacă nu e și fudul, o serie de politicieni cu demnități din Timiș răscolesc meticulos rahatul, ca totul să pută și mai rău pentru alegătorul prins la mijloc. Deputatul Sorin Grindeanu arăta recent cât e de vinovată primăria pentru niște bani pierduți în finanțarea proiectului Spitalul de Copii.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunț că, pentru executarea unor lucrări de modernizare, va opri marți, între orele 8 și 16, furnizarea încălzirii şi apei calde la PT 88, PT 62 și PT 10D. Vor fi afectați de această întrerupere timișorenii care locuiesc pe străzile Teatrului, Veveriţei, Ştiinţei, Petalelor, Lacului, Iorgovanului, Dreptatea, Dâmboviţa, Cerceilor, A. Ipătescu, Platanilor, I. Maniu,

apa potabila

Fara apa rece

Aquatim întrerupe marți, între orele 8 și 15, furnizarea apei reci în Timișoara, pe străzile Emil Cioran, Mihail Sadoveanu, Gavril Musicescu, între str. Anișoara Odeanu și str. Prof. Mircea Neamțu, dar și în Giroc, pe străzile Narcisei, Orhideea, Iris și Crinul. Întreruperea este cauzată de lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu apă. La

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie după cum urmează: Timișoara – str. I. Ghica, orele 9 – 16; Bucovăț (p), orele 9 – 16; Saravale, orele 11 – 14; Bethausen (p), Mănăștiur (p), orele 10 – 16; Moravița (p), orele 8 – 15.

Top