Stirile din ziua: 10 ianuarie 2014

PP-DD are electorat, mai trebuie doar sa nu dispara ca partid

PP-DD are electorat, mai trebuie doar sa nu dispara ca partid

PP-DD a pierdut, într-un an de la alegeri, jumătate din parlamentarii pe care i-a câștigat. Deputatul Adrian Diaconu spune însă că partidul nu va dispărea, pentru că numărul nemulțumiților de „fâsul” guvernării USL e tot mai mare, iar oamenii trebuie să aibă o formațiune cu care să se identifice.

psd

Bojin nu crede ca ar da cineva 700.000 de euro pe sediul PSD

PSD Timiș nu știe încă dacă va cumpăra și, mai ales la ce preț, sediul pus la dispoziție de primărie. Președintele social-democraților, Titu Bojin, n-a văzut evaluarea de 700.000 de euro, dar recunoaște că prima evaluare nu era nici ea corectă. El crede că suma corectă este undeva între cele două.

Cum a devenit „Casanova” Mihok celebru în PNTCD

Noul președinte interimar al PNȚCD Timișoara, Ciprian Mihok, omul care l-a înlocuit surprinzător în funcție pe viceprimarul Adrian Orza, este membru cu state vechi în partid. Niciunul dintre țărăniștii din Timișoara nu-și amintește însă de vreun proiect major, o inițiativă sau măcar ceva ce are legătură cu viața partidului, la care Mihok să-și fi adus contribuția.

Colegiul Banatean, scoala preferata de viitorii liceeni din Timis

Liceele teoretice sunt, în continuare, preferatele elevilor de clasa a VIII-a, în dauna profilului tehnologic Asta rezultă în urma unui studiu realizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Timiş. Liceul pe care l-ar alege cei mai mulți tineri este, conform statisticilor, Colegiul Național Bănățean.

Top