Stirile din ziua: 22 ianuarie 2014

Explozie intr-un bloc de pe strada Iuliu Maniu

Explozie intr-un bloc de pe strada Iuliu Maniu

Locatarii din blocul situat pe Bd. Iuliu Maniu, la numărul 2, au trecut prin clipe de groază miercuri seară. La etajul al cincilea a avut loc o explozie, care a făcut praf mai multe geamuri. O persoană a fost rănită și transportată la spital.

Medicii, rugati sa nu mai trimita asiguratii dupa adeverinte la CJAS

Casa de Asigurări de Sănătate le cere medicilor să nu mai trimită oamenii după adeverințe de asigurat. Ei ar trebui să-și verifice întâi pacienții în SIUI și doar dacă acolo apar probleme, să-i îndrume către CJAS. Casa nu suflă însă un cuvânt despre cei pe care-i „dă” neasigurați, deși sunt în regulă.

La ACS Poli sunt bani de prime pentru sefi, dar nu si pentru cantonamentele juniorilor!

Conducătorii de la ACS Poli Timişoara nu sunt deloc lipsiţi de profesionalism când trebuie să-şi acorde prime la sfârşit de an. Dacă discutăm despre transferuri de fotbalişti care ar putea ajuta echipa sau despre un amărât, dar necesar, de cantonament pentru juniorii din propria pepinieră, lucrurile se complică brusc şi intervine eterna lipsă de fonduri.

Robu nu stie sigur daca-l refuza pe Preafericitul Daniel

Primarul Nicolae Robu nu mai e așa categoric în a refuza alocarea unei sume pentru Catedrala Mântuirii Neamului. El spune totuși că, și dacă va fi luată în considerare cererea patriarhului Daniel, nu va fi vorba de foarte mulți bani. Consiliul Județean Timiș a alocat, marți, 100.000 de lei pentru acest proiect faraonic.

Mos Stoia, pus cu botul pe labe

De mai bine de o lună, din spațiul public timișorean lipsește un personaj care înainte inunda cu declarațiile sale aproape toate instituțiile de presă. Exact, e vorba de viceprimarul Traian Stoia aka Moș Teacă, marele luptător împotriva țiganilor, pictorilor, oamenilor de afaceri pe care nu-i cheamă frații C., aparatelor de aer condiționat, ierbii din parcuri, petelor de vopsea de pe clădiri etc.

Intalnire de taina USL: s-au stabilit din nou prioritatile Timisului!

O întâlnire de taină în grup restrâns a USL Timiş a avut loc la Timişoara. La reuniunea fulger, Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş, le-a cerut participanţilor să-şi dea cu părerea despre proiectele pe care urmează să le prezinte miercuri la Craiova, la o întâlnire cu preşedinţii de consilii judeţene din sud-vestul ţării.

Tiganii din Buzias sunt in general cuminti, pentru ca sunt pocaiti!

Primarul din Buziaș, Alger Ilaș, se delimitează de clanul țigănesc Petrovici, implicat în scandalul monstru provocat duminică, în plin centrul orașului timișean. Ilaș susține că, deși în localitatea pe care o conduce, trăiesc mulți țigani, majoritatea sunt foarte blânzi. Miercuri, dimineața, polițiștii au descins la locuințele agresorilor.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări de modernizare, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde şi a încălzirii la punctul termic PT 49. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Timiş, Zborului, Brânduşei, Teiului – toate parţial.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Dumbrăvița (ferma 10), Șanovița, Ictar, Budinț, Iosifalău, Topolovăț Mic (Sanu Service), orele 9 – 17; Uivar, orele 10 – 15; Teremia Mare, Teremia Mică, orele 11 – 14.

Top