Stirile din ziua: 25 ianuarie 2014

Despre Kassai si cum a ajuns Gica Popescu la ciolanul cu fasole al lui Lata

Despre Kassai si cum a ajuns Gica Popescu la ciolanul cu fasole al lui Lata

Gică Popescu este în plină campanie electorală pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Duminică, el va bifa şi judeţul Timiş, unde „umbră” îi va fi, preţ de mai bine de o zi, Dănuţ Laţa, aflat şi el în campanie electorală pentru rămânerea în fruntea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş.

Lumanari pe treptele Catedralei, pentru Aura Ion

Tragedia din Munţii Apuseni, în care doi oameni au murit după ce au fost lăsați șase ore în frig, a indignat și îndurerat deopotrivă toată România. Timișorenii au reacționat și ei, un pic cam târziu, sâmbătă seară, aprinzând lumânări pe treptele Catedralei Mitropolitane. Senzația generală e însă aceeași: lehamite și revoltă în fața unui sistem nepăsător.

Bugetul Timisoarei e inca tinut la secret / UPDATE: Proiectul a fost publicat sambata dupa-amiaza

Cu două zile înainte de dezbaterea publică și cu trei înainte de votarea în în plenul Consiliului Local Timișoara, proiectul de buget este încă ținut departe de ochii contribuabililor. El n-a fost publicat pe site-ul municipalității și e puțin probabil să apară până luni. UPDATE: Proiectul de buget a apărut, ca prin minune, sâmbătă după-amiază, și poate fi consultat aici.

Traditii culinare romanesti: Cocurei / FOTO + VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Azi vă propunem „cocurei”, o rețetă tradițională din Maramureș.

Andrei Petrisor ii cere lui Robu sa mute Palatul Copiilor la fosta Generala 9

Suspectat de preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, că nu prea are activitate în plan politic, consilierul local Andrei Petrişor reacționează. El îi cere public primarului Nicolae Robu să îşi asume găsirea unui spaţiu mai potrivit pentru Palatul Copiilor. Propunerea lui Petrişor este clădirea fostei școli generale nr. 9.

Top