Stirile din ziua: 9 ianuarie 2014

Presedintele Federatiei Romane de Atletism si-a pierdut 10.000 de euro pe aeroport

Presedintele Federatiei Romane de Atletism si-a pierdut 10.000 de euro pe aeroport

Omul de afaceri arădean Ion Sandu, președintele Federației Române de Atletism, se poate considera un om norocos. El și-a lăsat pe un bancomat din Aeroportul Internațional Timișoara un plic conținând nu mai puțin de 10.000 de euro. Banii au fost recuperați ca prin minune de un agent de pază.

Invataturile lui Jimmy de la mall (alias Johnny de la primarie) catre angajatii sai

Cine nu-l cunoaște în Timișoara pe „Johnny de la primărie”? Sau nea Jean, cum îi spun alții. Exact, e vorba de matusalemicul secretar al Primăriei, Ioan Cojocari. Care – multă lume știe – are și o cafenea în mall. Mai exact două, dar una nu prea merge. Este vorba de Cafe Latino și Jimmi’z Café, dintre care prima este mai cunoscută, producând mai mulți bani.

Profesorii sunt neplatiti, inspectorul Petroman spune ca nu l-a anuntat nimeni de asa ceva!

Mii de profesori din Timiș nu și-au primit salariile și nici nu vor vedea banii mai devreme de săptămâna viitoare. Inspectorul școlar general, liberalul Cornel Petroman, habar nici n-are de ce s-a ajuns în această situație și nici că dascălii nu au fost plătiți. El susține că, dacă aceasta ar fi fost realitatea, ar fi știut!

Pe cand anul marilor inceputuri?

Am fost anunțați pe final de 2013 că anul acesta va fi anul unor mari finalizări. Autorul acestei promisiuni este, ați ghicit!, primarul liberal Nicolae Robu, care a ratat la ceas de bilanț prilejul de a fi mai modest. Deși mă bucur nespus pentru dumnealui că a fost sănătos, totuși nu cred că această plăcută stare este o realizare cu care să te lauzi ca primar ales de 50% dintre contribuabili cu votul exprimat, ci eventual o mulțumire a ta ca om sau pacient, în fine.

Brașovul a primit de la guvern 40 de milioane de euro pentru stadion. Timișoara mai așteaptă

Guvernul condus de Victor Ponta a decis să finanțeze construirea unui stadion de cinci stele la Brașov, comparabil cu Național Arena. Executivul a aprobat deja de la buget alocarea a 40 de milioane de euro, zece milioane urmând să fie virate în cel mai scurt timp pentru ca lucrările să poată începe.

Robu: Timisoara nu este un oras al circarilor si al mafiei tiganesti!

Primarul Nicolae Robu e supărat pe cei care încearcă să creeze o imagine falsă Timișoarei, în special cei care prezintă orașul ca fiind sub teroarea mafiei țigănești. Conform unui sondaj, percepția localnicilor este cu totul alta: Timișoara e, în principal, un oraș universitar și doar 0,5% sesizează mafia și corupția.

Timisoara n-a primit inca niciun ban pentru reabilitarea blocurilor

Acum un an și jumătate, primarul Nicolae Robu anunța că vrea ca, până la finele mandatului, să reabiliteze termic aproape toate blocurile din Timişoara. În 2013, spunea că au fost depuse proiecte în valoare de zece milioane de euro, iar banii sunt ca și primiți. Între timp, n-a venit niciun cent, dar Robu e optimist.

Top