Stirile din ziua: 3 ianuarie 2014

Cativa soferi „norocosi” au intrat in 2014 fara permise

Cativa soferi „norocosi” au intrat in 2014 fara permise

Primele două zile ale anului au fost liniștite din punct de vedere al accidentelor grave, dar polițiștii au lăsat totuși fără permise opt șoferi. Alți conducători auto au primit diverse amenzi pentru faptele de „vitejie” săvârșite în trafic.

psd

Sediul PSD si momentul de glorie al lui Petrica Folica

Retrospectivă cronologică (V) Petrică Folică a fost fără îndoială omul lunii septembrie. Dintr-un ilustru consilier PP-DD necunoscut, Folică a ajuns deopotrivă, urât și iubit. Motivul acestei celebrități ocazionale a fost votul său împotriva vânzării sediului PSD, în condițiile în care era nevoie de un singur vor pentru ca afacerea să fie concretizată. 1 septembrie. Prima

Senatorul Iovescu se „sacrifica” daca nimeni nu vrea sefia PP-DD Lugoj

A condus aproape un an, din postura de interimar, organizaţia PP-DD Lugoj, dar senatorul Ioan Iovescu susţine că alegerile în filială sunt foarte aproape. El a declarat mereu că nu va candida la alegerile interne, însă acum şi-a nuanţat discursul. Iovescu ar putea candida, pentru că nu a găsit suficienţi doritori care vor să ajungă şefi la PP-DD Lugoj.

Timisoara va fi in santier si in 2014

Subpasajul Michelangelo urmează să fie finalizat până în septembrie, sunt în plină desfășurare lucrările de reabilitare a centrului istoric și primarul Nicolae Robu ar vrea să înceapă și cel puțin un șantier la un pasaj pe sub calea ferată. În plus, vor fi extinse două linii de troleibuz.Așa va arăta, teoretic, urbea de pe Bega în noul an.

Poli vrea cei mai buni fotbalisti de la UTA, dar in special un mijlocas tehnic

Poli caută cu disperare jucători care să acopere două posturi. Este vorba despre un post în ofensivă şi un altul în linia mediană. Staff-ul tehnic şi conducerea clubului timişorean vor să se orienteze spre un jucător tehnic la mijlocul terenului, care ar trebui să aducă mai mult spectacol în jocul formaţiei din Liga I.

Top