Stirile din ziua: 12 ianuarie 2014

SDM s-a dat pe brazda, Robu e multumit

SDM s-a dat pe brazda, Robu e multumit

La Timișoara, toate lucrările merg strună. Asta susține primarul Nicolae Robu, conform căruia întârzierile au fost recuperate pe parcurs, iar proiectele vor fi terminate la timp. Anul trecut, edilul a taxat public de mai multe ori SDM, pentru felul în care lucra, și a amenințat chiar cu sancțiuni.

Juganaru: „Anca Petrescu a plecat de la Timisoara in stare foarte buna”

Medicii de la Spitalul Județean resping categoric acuzațiile conform cărora arhitecta Anca Petrescu ar fi murit din cauza unei infecții contractate în perioada în care a fost internată în Timișoara. „Arhitecta lui Ceaușescu” a decedat la finele lunii octombrie, la câteva săptămâni după ce a externată, în stare bună, de la SCJUT.

De ce la Brasov se poate, iar la Timisoara nu?

Guvernul alocă 40 de milioane de euro pentru construirea unui stadion de cinci stele la Brașov. O știre aparent banală și oarecum pozitivă. E foarte bine când se mai și construiește câte ceva în țara asta, fie și un stadion. Problema este alta și e de fond. O chestiune care a persistat de-a lungul tuturor guvernărilor. Și anume, ar fi interesant de aflat modul prin care guvernul stabilește că face un stadion la Brașov, și nu – să zicem – la Timișoara.

Sefii de deconcentrate afla peste patru luni daca raman in functii

Șefii de deconcentrate PSD vor sta ca pe ace până înainte de alegerile europarlamentare. Abia atunci, comisia formată din şapte membri care i-a evaluat va face publice rezultatele. În decembrie 2013, preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, spunea că rezultatele vor fi ţinute la secret până după sărbătorile de iarnă, iar cine are rezultate slabe va pleca.

Poli, doua cluburi cu strategie pe termen scurt, foarte scurt

Zău că nu știu ce să răspund dacă mă întreabă un stelist care e strategia de viitor de la Poli, ACS Poli. Ba chiar am un sentiment de jenă în problema asta. Dacă stai să cugeți adânc nu poți să nu constați că în afară de zbuciumul de pe finalul meciurilor, de problemele administrative de la club, de strâmbele politice ce-au fost și ce-au să vină, habar nu am despre ce se vrea de la clubul ăsta în ediția viitoare, ca să nu mai zic de o perspectivă a trei-patru-cinci ani.

Top