Stirile din ziua: 16 ianuarie 2014

Grapini i-a terminat „cariera” de rotarian lui Popoviciu

Grapini i-a terminat „cariera” de rotarian lui Popoviciu

Prim-vicepreşedintele PDL Timiş, deputatul Alin Popoviciu, şi-a încheiat brusc „cariera” de rotarian. El a fost exclus din Rotary Club Ripensis Timişoara, după ce nu și-a plătit luni la rând cotizația și a acumulat datorii de peste 13.000 de lei. Și alți rău-platnici au fost dați afară. Popoviciu susține însă că a plecat singur, din cauza ministrului Maria Grapini.

Grindeanu cere bani primariei pentru doua cluburi sportive apropiate de PSD

Unul din cele 31 de proiecte pe care social-democrații de la Timișoara vor să le vadă finanțate de la bugetul local privește două echipe sportive cu mari afinități către PSD. Este vorba despre BC Timba, condusă de un simpatizant recunoscut al partidului, Sebastian Răducanu, dar și despre Taifun Racing Team, echipă de motociclism a cărei mare vedetă este Cătălin Cazacu, un alt apropiat al PSD.

Mare e gradina! Un timisorean a revendicat Castelul Corvinilor

Timișoreanul Ioan Cozma a avut o revelație în momentul în care a vizitat Castelul Corvinilor din Hunedoara. El și-a dat seama instantaneu că este urmaș al lui Iancu de Hunedoara și, în consecință, ca descendent al fostului voievod al Transilvaniei și regent al Ungariei, a revendicat castelul. S-ar mulțumi însă și cu niște bani, care i-ar utili pentru a-și îngriji sănătatea.

Fiecare cu lista lui: PSD are propriile proiecte pentru care vrea bani in 2014

Social-democrații din Timișoara au întocmit o listă cu 31 de proiecte propuse pentru finanțare în 2014. Înainte ca aceasta să ajungă la primarul Nicolae Robu, președintele PSD Timișoara, deputatul Sorin Grindeanu, a făcut-o publică. Social-democrații nu fac concesii și cer ca toate proiectele adunate în ultima lună de la sindicaliști, școli, universități, consilieri locali, dar și simplii cetățeni să primească bani.

cciat

Companiile din vestul tarii isi pregatesc viitorii angajati

Colegiul Tehnic „Regele Ferdinand I” a inaugurat o sală de clasă renovată din temelii şi a primit noi echipamente de lucru pentru elevii de la învăţământul profesional. Totul, cu peste 50.000 de lei donați de o companie germană, care sprijină pregătirea tinerilor într-o meserie.

PDL: „Enormitatile” lui Robu ar putea deveni realitate doar in vreo 500 de ani

Cinci secole – atât cred democrat-liberalii că ar fi nevoie pentru a pune în practică toate proiectele prezentate, la începutul săptămânii, de primarul Nicolae Robu. Consilierul PDL Sandu Ştefan a ajuns la concluzia că primarul a întocmai „lista celor 36” într-un moment de mare relaxare și susține că aceasta este dovada unui cult al personalității dus până la patologic.

Desi recepteaza cu indiferenta superioara calomniile, Robu rabufneste din nou

Primarul Nicolae Robu își face, pe Facebook, un inventar pompos al realizărilor sale ca om politic și cadru universitar. Totul, în replică la ceea ce el numește „o campanie intensă de discreditare” dusă de niște entități pe care – din nou – nu le numește, dar le acuză că fac asta pentru că nu-și pot urmări interesele.

In 2014, Alin Popoviciu vrea sa fie o cu totul alta persoana!

Deputatul PDL Alin Popoviciu și-a propus o rezoluție curajoasă pentru noul an: vrea să fie o cu totul altă persoană! El a început prin a-i lua, în premieră, apărarea primarului Nicolae Robu și este de acord cu toate proiectele de pe deja faimoasa „listă a celor 36”. Popoviciu se întreabă însă unde au ajuns proiectele din 2012.

Din toamna reapar scolile de meseriasi

Ministerul Educației a ajuns, în sfârșit, la concluzia la care au ajuns demult angajatorii: piața muncii din România duce o lipsă cronică de meseriași. Aceștia au cam dispărut după desființarea școlilor profesionale. Pentru început, în liceele tehnologice din Timișoara urmează să fie create, din anul școlar viitor, mai multe astfel de clase.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru executarea unor lucrări de modernizare, va întrerupe joi, între orele 8 și 16, furnizarea încălzirii şi apei calde  la PT 93 şi Siret. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Sirius, Rachetei, Uranus, Cristalului, Bd. Sudului, Cluj, V. Babeş, Siret, Tuşnad, Oltul, 1 Decembrie şi Fucsik.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, joi, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, astfel: Izvin (herghelie), Ianova, orele 9 – 16; Buziaș (Stația Epurare Aquatim), orele 8 – 17; Sânnicolau Mare (str. Cloșca, Oituz), Bunea Mare (p), orele 10 – 15.

Top