Stirile din ziua: 18 ianuarie 2014

Amenzi de sub 2.000 de euro dupa o noapte de razie in Complex

Amenzi de sub 2.000 de euro dupa o noapte de razie in Complex

Polițiștii au luat la puricat, vineri noapte, mai multe baruri și cluburi din Complexul Studențesc. Nu au scăpat de verificări nici șoferii care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, dar, per total, amenzile n-au fost prea mari.

PP-DD vrea si el in ziarul Consiliului Judetean Timis

Consilierul judeţean Ilie Bertea este supărat pe jurnaliştii care scriu la ziarul CJ Timiș. Asta, pentru că în publicația editată pe bani publici nu sunt amintiți decât aleșii Puterii, iar Opoziția este trecută cu vederea de fiecare dată. Bertea vrea să apară și PP-DD în ziar, ca să știe alegătorii că încă există.

Dermatologia ramane pe strada Marasesti si in acest an

Clinica de Dermatologie nu se va muta, foarte probabil, în acest an de pe strada Mărășești, așa cum vrea primarul Nicolae Robu. Lucrările de amenajare a clădirii de pe strada Daliei costă aproape 2,5 milioane de euro, vor dura 13 luni și n-a fost încă desemnată firma care le va executa.

Fiindca e parte din SDM, e normal ca Timpark sa intre in „hibernare”

Scandalul de la Timpark, unde angajații vor primi doar 75% din salariu timp de două luni, nu are nicio justificare. Asta susține viceprimarul Dan Diaconu, conform căruia e normal ca ei să se supună regulilor care se aplică în sezonul rece la SDM. Sistemul de parcare funcționează însă în aceleași condiții și iarna, și vara.

Nicolaescu vrea ca romanii sa fie consultati, nu internati

Mai puţine internări în spital, cheltuieli mai mici. Ministerul Sănătăţii vrea să scadă numărul internărilor prin creşterea numărului de consultaţii acordate în ambulatoriul de specialitate. Acesta este şi motivul pentru care cele mai multe servicii medicale oferite în cadrul noului pachetul de bază vor fi în ambulatoriu.

Corectitudinea politica a primarului Robu

Până la un punct, m-a energizat puțin luarea de poziție pe Facebook a primarului Robu în legătură cu neplata de către timișorenii rromi a impozitelor către municipalitate. Captivi corectitudinii politice ce necrozează astăzi bucăți bune din Europa, oficialii de orice fel se feresc de regulă să vorbească despre persoane certate cu legea ca făcând parte din anumite etnii, chiar dacă statistica arată din plin acest lucru.

Top