Stirile din ziua: 6 ianuarie 2014

Adrian Nastase, condamnat la inchisoare / Fostul premier s-a predat

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă, la patru ani de închisoare cu executare pentru şantaj şi luare de mită. Soția sa, Dana, a primit o pedeapsă de trei ani cu suspendare. Cei doi au fost inculpați în așa-numitul dosar Zambaccian. Năstase urmează să fie reîncarcerat. El și-a așteptat sentința acasă, alături de familie.

Boboteaza cu urne si bodyguarzi / FOTO

Sute de timişoreni s-au adunat, luni, la Catedrala Mitropolitană, pentru a asista la slujba de Bobotează, dar şi pentru a lua agheasmă. Deși nu s-au îmbrâncit și nici nu s-au bătut care să ajungă primul, așa cum s-a întâmplat în alte orașe, oamenii tot s-au luat la harță, pentru că unii au vrut să… se bage în față. Credincioșii au fost îndemnați să dea bani către biserică chiar în timpul slujbei!

Ce nu poate controla PSD

PSD este un partid uns cu toate alifiile încă de pe vremea lui Adrian Năstase. De la cele frumos mirositoare, cu utilizare cosmetică la propriu, și până la cele ce-ți întorc stomacul pe dos, la figurat, toate te loveau mai devreme sau mai târziu, dacă apucai să respiri în astfel de anturaje. PSD este un partid cu creșteri liniare și căderi bruște.

Bebelusii din Romania, trecuti tot mai des pe lapte praf

În România, din aproximativ 200.000 de bebeluşi care se nasc în fiecare an, nici măcar un sfert nu sunt alăptaţi de mame în primele şase luni de viaţă. Un copil hrănit cu lapte matern este mai puțin expus riscului de a se îmbolnăvi, mai târziu, de maladii grave. Din lipsă de informații sau comoditate, româncele aleg însă laptele praf.

Vacanta suprema: schi si wellness in Alpii Vienezi / FOTO

Am trecut în noul an cu bine, poate mai plini de speranţe, poate cu mai mult dorinţe de îndeplinit, poate cu gândul de a avea mai multă grijă de noi, de vieţiel, trupurile şi sufletele noastre în 2014. Majoritatea dintre noi au sărbătorit trecerea dintre ani într-o goană continuă pentru a face toate pregătirile ca la carte. Tocmai de aceea, pentru mulţi, abia acum este momentul să îşi tragă sufletul, să se odihnească, să îşi ia o mică vacanţă.

Ferma puscariei, modernizata cu 4,5 milioane de euro

Deținuții din Timişoara nu au motive să-şi facă griji în privinţa hranei. Ferma de la Buziaş, pe care o deţine penitenciarul din orașul de pe Bega, şi-a dublat capacitatea, ajungând la peste 1.000 de oi, sute de păsări şi zeci de bovine. Toate lucrările de modernizare ale fermei, făcute de deţinuţi, se vor încheia la sfârşitul lui februarie.

Atentie unde aruncati brazii de Craciun!

Angajaţii Retim au început să adune brazii de Crăciun. Societatea de salubritate anunță însă timișorenii că pomii nu vor fi colectați de utilajele care strâng deşeurile menajere. Retim pune la dispoziție și un număr de telefon la care puteți anunța că aveți brazi de ridicat.

Top