Stirile din ziua: 15 ianuarie 2014

Plonjon tragic in Bega pentru o soferita incepatoare

Plonjon tragic in Bega pentru o soferita incepatoare

O șoferiță începătoare a căzut, miercuri seară, cu mașina în Bega, în zona Podului Decebal. Femeia a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor, pentru a fi scoasă. Ea este în stare critică și a fost resuscitată de echipajul SMURD.

Timisorenii au din nou nevoie de bilete pentru a merge cu autobuzul

Cadoul de sărbători al municipalității e aproape de… expirare. De joi, timișorenii nu mai pot circula gratuit cu mijloacele de transport în comun, așa cum au putut-o face în luna decembrie. Puțin peste 11.000 dintre ei au beneficiat de această facilitate, pe care primarul Nicolae Robu ar vrea s-o permanentizeze.

Autodenuntul lui Titu Bojin

Foarte interesant denunțul aproape penal al președintelui CJ Timiș apărut zilele trecute în presa vremii. Relaxat, dl Titu Bojin a arătat jurnaliștilor cum nu va da PSD 700.000 de euro pe clădirea în care stă cu chirie filiala Timiș, pe motiv că această valoare este prea mare, dar și că prima evaluare de 100.000 de euro nu era de asemenea justă, fiind făcută de evaluator doar pe structura de rezistență a clădirii.

La an de interimat se fac alegeri la PP-DD Lugoj

După mai bine de un an în care filiala PP-DD Lugoj a avut doar un preşedinte interimar, în persoana senatorului Ioan Iovescu, în sfârşit se vor organiza alegeri. Scrutinul intern din partidul „domnului Dan” va avea loc pe 26 ianuarie, iar senatorul Iovescu nu va candida pentru nicio funcţie. De altfel, până acum n-a fost depusă nicio candidatură.

Danut Lata se bate pentru sefia AJF Timis cu un fost arbitru international

Dănuţ Laţa va avea un oponent puternic la alegerile pentru preşedinţia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş. Alături de Romeo Malac, aruncat la „înaintare” de Dănuţ Laţa, în bătălia pentru fotoliul de preşedinte al AJF ar putea intra, conform unor surse din cadrul asociaţiei, şi Ioan Mureşan, în prezent şeful arbitrilor din judeţul Timiş.

Robu, despre proiecte: „Ce va fi dupa 2016 vom vedea, daca mai vreau sa fiu primar, daca ma mai vor timisorenii”

Primarul Nicolae Robu nu poate estima câte dintre proiectele de pe lista „celor 36” ar putea fi gata până la finele mandatului său, în 2016. Ce va fi după rămâne de văzut, în eventualitatea că liberalul își mai dorește… încă un mandat. Până atunci, un pod și un subpasaj, din fonduri proprii ale municipalității, ar putea începe în acest an. Cele două costă peste 13 milioane de euro.

Se prelungesc autorizatiile pentru taxi

Șoferii de taxi din Timișoara trebuie să se prezinte, în perioada imediat următoare, la primărie, pentru prelungirea valabilităţii autorizaţiilor. Conform legii, o autorizaţie taxi sau o copie conformă deţinută pentru un autovehicul poate fi prelungită, la cerere, pentru cinci ani, cu menţinerea obligatorie a aceluiaşi număr de ordine, dacă sunt îndeplinite anumite condiţii.

Aplicatia pentru ordinele de plata are o versiune noua

Trezoreria din cadrul DGRFP Timișoara anunță contribuabilii – persoane fizice și juridice, instituții publice – că pentru efectuarea de plăți reprezentând impozite, taxe și contributii la bugetul general consolidat al statului (în numerar și prin virament) trebuie să utilizeze aplicația pentru prelucrarea asistată, validarea și listarea ordinelor de plată/foilor de vărsământ, versiunea valabilă din 14

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Dumbrăvița (ferma 10), Șanovița, Ictar, Budinț, Iosifalău, Topolovăț Mic (Sanu Service), orele 9 – 17; Uivar, orele 10 – 15; Teremia Mare, Teremia Mică, orele 11 – 14.

Top