Stirile din ziua: 20 ianuarie 2014

Peste 70% din apelurile la 112 sunt false!

Peste 70% din apelurile la 112 sunt false!

Aproape 17,5 milioane de telefoane s-au dat, anul trecut, la Numărul Unic de Urgență 112. Românii dau însă dovadă de maximă inconștiență, în condițiile în care peste 70% dintre apeluri sunt false. În Timiș, șapte persoane au fost prinse și sancționate pentru că sunau aiurea la 112.

Cornu arunca… Gaina in lupta pentru sefia CCIAT

Președintele CCIAT, Georgică Cornu, a început să-și pregătească terenul pentru alegerile din februarie. După opt ani în care a condus Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Cornu vrea să-și asigure fără luptă un nou mandat. Chiar dacă majoritatea firmelor sale sunt în insolvență, el este înconjurat de un cerc de interese extrem de puternic.

Ce legatura are primarul din Buzias cu tiganii mardeiasi din oras

Prin intermediul televiziunilor naționale, toți românii au putut vedea niște imagini incredibile din Buziaș. Astfel, în centrul orașului, în timpul zilei, un grup de smardoi de etnie romă, înarmați cu pari și săbii, a sărit peste un tânăr pe care l-a bătut până l-a băgat în comă. La propriu, tânărul a fost operat, dar se află între viață și moarte.

Boala parodontala, intre mit si realitate

Poate ai văzut reclama aceea când un om se spală pe dinți și îi cade unul (sau doi) în chiuvetă sau și se arată cum scuipă sânge? Apoi ți se spune să cumperi o anumită pastă de dinți ca să vindeci boala parodontală? Lăsând la o parte faptul că mi se pare o reclamă (ca realizare) cu un gust discutabil… mesajul e departe de adevărul pe care îl promovează.

Razboiul Grindeanu – Robu, faza pe proiecte si… ironii

Nu trebuie să fii doctor în științe politice să vezi că USL scârțâie din toate încheieturile, atât la nivel central cât și – mai ales – la nivel local. Cu toate că Timișul nu apare printre cele aproximativ 20 de județe în care există mari fricțiuni între PSD și PNL, nu se poate spune că aici lucrurile ar fi liniștite. De cele mai multe ori, tensiunile au fost escamotate, însă uneori au răbufnit în public.

Juniorii, bataia de joc a conducatorilor de la ACS Poli

Bani pentru numeroşii conducători polişti se găsesc, dar nu şi pentru un cantonament pentru juniori. Problema condiţiilor pentru juniorii de la ACS Poli Timişoara părea rezolvată odată cu trecerea clubului sub tutela autorităţilor locale şi judeţene. Nimic mai fals, pentru că juniorii suportă în această iarnă amatorismul conducerii clubului.

Cele patru proiecte care l-au dat pe spate pe primarul Robu

Primarul Nicolae Robu le-a mulţumit public pentru implicare celor trei consilieri locali ai opoziţiei care au propus proiecte care ar putea fi finanţate din bugetul Timişoarei pe 2014. Este vorba despre Petrică Folică (PP-DD), Flavius Boncea şi Bogdan Herzog (PNŢCD). Cea mai ciudată idee vine de la Folică, ajuns vedetă locală după ce a fost singurul care a votat împotriva vânzării sediului PSD la o sumă foarte mică.

Cele mai frumoase excursii pentru minivacanta de iarna / FOTO

Atunci când ai câteva zile libere la început de an şi ai vrea să te bucuri măcar de o minivacanţă de iarnă, alegerea poate fi dificilă dacă afară sunt… 16 grade! Se apropie vacanţa copiilor, dar şi cei care iubesc sporturile de iarnă pot alege dintre câteva destinaţii la îndemână, unde pot petrece o săptămână sau măcar un weekend relaxant, departe de probleme.

La Timisoara, Gazprom intai construieste, apoi ia autorizatie

Concernul rus Gazprom a reuşit să construiască o benzinărie la Timişoara fără să aibă autorizaţia de construcţie! Aceasta a fost emisă abia acum câteva zile, deşi benzinăria este deja gata. Concesia a fost făcută de Primăria Timişoara, în baza unei înţelegeri avantajoase pentru ambele părţi.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Intrarea Umbroasă nr. 2, orele 9 – 17; Dumbrăvița (str. Bobâlna, P. Șandor, I. Attila, Gh. Doja, T. Vladimirescu, F. Zoltan), Lugoj (str. P. Chinezu, T. Brediceanu, Baraj Fărdea, Zona Orange), orele 9 – 17; Chișoda, Giroc, orele 9 – 15; Iecea Mare (p),

Top