Stirile din ziua: 30 ianuarie 2014

„Comisia de chisculatie”, vinovata de haosul din trafic

„Comisia de chisculatie”, vinovata de haosul din trafic

Aproape toate străzile din zona centrală a Timișoarei sunt închise, iar șoferii caută disperați locuri de parcare pe arterele pe care au încă acces. Totul e un haos, susțin democrat-liberalii, care au găsit și vinovatul pentru această situație.

„Big Brother” de la PSD, cu ochii pe proiectele aprobate

Florin Bîrsăşteanu, liderul aleşilor PSD din Consiliul Local Timişoara, este mulţumit de modul în care executivul primăriei a înţeles să prindă în proiectul de buget pe 2014 cele 30 de proiecte propuse de social-democraţi. El avertizează însă că acestea trebuie și în practică, nu doar lăsate pe hârtie.

psd

Bojin vrea sa cumpere sediul PSD, Grindeanu prefera chiria

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin va încerca să cumpere de la primărie actualul sediu al social-democraţilor. Nu se pune însă problema să plătească 700.000 de euro pe clădirea de pe Splaiul Tudor Vladimirescu, aşa cum a reieşit din a doua evaluare a firmei AB Consulting. Varianta cumpărării nu este agreată şi de preşedintele PSD Timişoara, deputatul Sorin Grindeanu.

Alb de „inocenta”, violet de atata ura

Când fotbalul timișorean alb-violet s-a dus pe căi diferite, pe motiv de orgolii aproape politice mascate în frumoase principii morale, cei mai mulți tifosi s-au dus către proiectul ASU. Era ceva nou, iar pe junii poliști îi mânca în talpă să încerce ceva pe modelul lui United sau Rangers în insulă. De partea cealaltă, la ACS, au rămas „sămânțarii”, timișorenii mai maturi și conștienți că viața nu-ți mai dă timp să pierzi ani de zile pe capricii adolescentine.

Si politicienii plang cateodata. Dupa ce au ras destul

Ilustrul Relu Fenechiu a plâns. Fostul ministru a bocit în sala de judecată, în așteptarea unei sentințe, care foarte probabil îl va trimite după gratii vreme de câțiva ani. Actual deputat și vicepreședinte național al PNL, Fenechiu se numără printre cei mai bogați politicieni din România, dar și unul dintre cei mai influenți oameni din PNL, mulți foști sau actuali miniștri datorându-i ascensiunea.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara: Calea Circumvalaţiunii nr. 25, Bl. i2, orele 9 – 15; Bulgăruș (p), Mănăștiur (Parc Fotovoltaic), orele 9 – 15; Giroc (p), Topolvăţu Mic, Sanu Service, SPP7 Recaş, Ictar, Iosifalău, Budinţ, Șanovița, deponeu Ghizela, orele 9 – 18; Lugoj (str. A. Iancu, E. Murgu,

Top