Stirile din ziua: 7 ianuarie 2014

UE scoate laptarii din pietele din Romania

Noul an a început cu o veste proastă pentru micii producători: laptele nu va mai putea fi vândut în pieţe decât dacă, la maximum două ore după ce a fost muls, va fi răcit în tancuri speciale. Restricțiile sperie țăranii veniți în piețele din Timișoara. La fel ca și clienții lor, care cumpără de la ei de ani buni, oamenii sunt nemulțumiți de noile reguli.

Medicii de familie le vor cere pensionarilor adeverinte de la Fisc

Vârstnicii cu pensii mai mici de 700 de lei nu vor mai primi reţete compensate cu 90% fără adeverinţe fiscale de la ANAF. Medicii de familie au luat această decizie după ce Ministerul Finanţelor le-a imputat sume mari de bani, calculate pe ultimii trei ani, din cauza pacienților care au declarat că veniturile lor nu depăşeau plafonul stabilit prin lege, deşi în realitate lucrurile arătau altfel.

Poli scapa de Furtado! Pe faras mai sunt si alti doi jucatori straini

Curăţenia de iarnă continuă la Poli. Aurel Şunda a disponibilizat mai mulţi jucători din lotul pe care l-a avut la dispoziţie, imediat după intrarea în vacanţa de iarnă. Unul dintre aceștia este mult hulitul Furtado, un atacant doar cu numele, care n-a făcut decât să dezamăgească în evoluțiile sale.

Despre Justitie, Ponta, PSD si miscarea „Free Bombo!”

Așadar, Adrian Năstase a mai primit cadou patru ani de pușcărie sau – mă rog – un fel de cantonament cu acces la Internet, televizor, posibilitatea de-a scrie cărți sau preda cursuri despre moralitate în politică, bașca niște seminarii economice privind creșterea găinilor ouătoare. Plus că a fost obligat să returneze statului 400.000 de euro, ceea ce nu cred că e o mare problemă pentru nepotul mătușii Tamara.

Jean Cojocari nu mai da de baut de ziua lui de cand Robu conduce Timisoara

Vremurile în care secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, îşi sărbătorea onomastica cu mare tam-tam au apus demult. Cu ani în urmă, „nea Jean” dădea pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, petreceri cu sute de invitaţi, la sala Lira sau în alte spaţii generoase. Acum, va sărbători doar cu… șampanie și cârnați! Acasă.

„Ibrahimovici de Romania” s-a inteles cu Poli

Dacă despre Alin Roman şi Alin Dobrosavlevici se ştia că au ajuns la un acord cu Poli Timişoara, ultima noutate în lotul pregătit de Aurel Şunda este un alt jucător tânăr cu selecţii la loturile de juniori ale naţionalei României. Este vorba despre Fabian Himcinschi, pe care tehnicianul timișorenilor îl cunoaște de mult timp.

Bilete pentru spectacolele Teatrului National, doar la un click distanta

Teatrul Național Timișoara revine cu forțe proaspete din vacanță. Primul spectacol din noul an se va juca duminică, 10 ianuarie. În această lună sunt programate și două reprezentanții ale unora dintre cele mai de succes producții puse în scenă la Timișoara: „Full Monty” și „Boala familiei M”. Biletele se pot cumpăra și online.

Top