Stirile din ziua: 12 iunie 2014

Bojin vrea sa discute urgent cu Robu, „daca vrem sa tinem si cu Timisul”

Bojin vrea sa discute urgent cu Robu, „daca vrem sa tinem si cu Timisul”

Titu Bojin vrea să lase discuțiile politice și despre funcții la o parte și să se concentreze asupra unor proiecte, spune el, de interes major. Invitat la masa discuțiilor este primarul Nicolae Robu. Problemele pe care Bojin vrea să le dezbată sunt subiecte care „ard” și speră să se poată întâlni cu primarul chiar în această săptămână.

Cu politistii locali trimisi prin alte parti, prin parcurile centrale isi fac de cap… onanistii

O plimbare la ceas nu foarte târziu de seară prin Parcul Civic poate avea consecințe în cel mai bun caz oripilante. Cum s-ar putea spune altfel, când, în plin centrul orașului, dai de un cetățean tolănit pe o bancă, masturbându-se fără jenă în văzul lumii? Evident, în zonă nici picior de om al legii. Poliția Locală spune că patrulează pe unde poate, iar primarul Nicolae Robu recunoaște că sunt prea puțini agenți, iar o parte sunt deja „detașați” în zona Michelangelo.

Oficial, din PNL Timis n-a „tradat” nimeni catre Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a lansat, joi, Grupul de inițiativă pentru păstrarea identității liberale. Fostul premier și-a luat alături foști liberali sau actuali liberali care nu își mai găsesc locul în partid, dar în Timiș nu i-a mers. Cel puțin asta susține Dan Diaconu, președintele PNL Timișoara, care spune că nu știe să fie vreun timișean la lansarea organizată de Tăriceanu.

„Nepoliticosul” Robu, taxat foarte politicos de Bojin, in fata unui ambasador

Președintele CJ Timiș, Titu Bojin, nu s-a putut abține, joi, în fața ambasadorului Nigeriei. Social-democratul i-a mai tras un perdaf primarului Nicolae Robu, care, cu o zi înainte, nu se întâlnise cu reprezentanții Palestinei, Irakului și Kuweitului. Bojin i-a explicat oaspetelui că timișorenii sunt politicoși, nu ca Robu.

Fotbal si, trabajo mai putin

Așadar, după o lungă așteptare, începe spectacolul planetar al Cupei Mondiale. Timp de o lună, toți ochii, toate urechile și întreaga atenție de pe glob vor fi îndreptate spre Brazilia, gazda celei de a XX-a ediții a Campionatului Mondial. Iar românii nu fac excepție, chit că „Piți lasă-ne!” și-a făcut din nou treaba și ne-a lăsat acasă. S-o fi gândit probabil să facă un bine țării după ce-a auzit că, potrivit unor studii, în țările calificate la Campionatul Mondial productivitea muncii în timpul competiției are mult de suferit.

COMUNICAT DE PRESĂ: Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia, autorizat pe 3 ani

Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia a fost autorizat pentru exploatare de către Autoritatea Aeronautică Civiă din România (AACR), până în data de 30.05.2017. Obţinut în urma unui audit foarte exigent, certificatul de autorizare atestă faptul că aeroportul îndeplineşte toate cerinţele de siguranţă prevăzute de legislaţia naţională şi internaţională în vigoare. Este printru prima dată în

Umbrelutele colorate de pe Alba Iulia fac umbra pana pe 12 iulie

Strada Alba Iulia are, de câteva zile, un „acoperiș” multicolor. Umbrelele aninate de Asociația Noi Re-Creăm au fost deja fotografiate de sute ori și au devenit vedete pe Facebook. Ele ar fi trebuit să dispară duminică, însă, datorită succesului de care s-a bucurat această poveste, colorata instalație va rămâne acolo până pe 12 iulie. Mai mult decât atât, pozele voastre vă pot aduce premii din partea inițiatorilor proiectului.

„Dodoland”, o lume fantastica la zeci de metri inaltime, in Piata Victoriei / FOTO

La ce e bună o macara-gigant plantată în Piața Victoriei? Răspunsul a venit miercuri seară: a adus, taman din Spania, Dodoland. O istorie fantastică, rostită la înălțime, pe muzică live, cu umbre-personaje care au alergat pe clădiri, în căutarea acelui „ceva” care îi face și pe oamenii mari să viseze. Fiindcă poveștile nu sunt doar pentru copii.

Top