Stirile din ziua: 5 iunie 2014

Picnic literar, cu selfie-uri si foi de cort, in Parcul Botanic / FOTO

Picnic literar, cu selfie-uri si foi de cort, in Parcul Botanic / FOTO

Experimentul de anul trecut din Piața Unirii, când câteva zeci de timișoreni și-au adus păturile și cărțile și s-au apucat de citit în aer liber, s-a repetat la scară mai largă. În Parcul Botanic, amatorii de lectură s-au așezat pe iarbă, pe foi de cort, au citit și… și-au făcut selfie-uri!

Robu ii raspunde lui Ciuhandu: E mincinos si fara caracter

Aflați într-un fel de armistițiu tacit din 2012 încoace, Gheorghe Ciuhandu și Nicolae Robu au „recuperat”, în ultimele zile, toate cuvintele grele pe care nu și le-au spus în public niciodată. După ce Ciuhandu l-a făcut „penibil”, Robu i-a dat o replica usturătoare, în drum spre casă, după zece zile în Asia.

Concluzie trista in Timis: copiii sunt abuzati cel mai mult de propriile mame

Copii neglijaţi, abuzaţi fizic, emoţional şi sexual, exploataţi prin muncă sau exploataţi sexual. Aproape 320 de astfel cazuri au fost sesizate în Timiş, în primele patru luni ale anului, la Telefonul Copilului. Cel mai trist e că, în multe cazuri, principalul abuzator este… chiar mama copilului.

Druckeria, anexa PSD Timis. De ce tace Brancovan?

Am tot scris și în acest colț de ziar, au scris și colegi de-ai mei. Și anume că frumoasa galerie a lui ASU Poli este manipulată politic la modul ordinar de câțiva șmecheri care profită de naivitatea celor care iubesc cu adevărat echipa. Vai!, și câte înjurături, chiar amenințări ne-am atras din partea celor din Druckerie. Că ei n-au nici cea mai mică legătura cu politica, că ei sunt moralitatea întruchipată și, dacă mai scapă câte unul la vălăul cu bere și apoi dă cu pumnul, sunt doar chestiuni izolate.

fratii cristescu

Fratii Cristescu il acuza pe Robu de dezinformare si manipulare

Încă o reacție neașteptată, în urma declarațiilor politice făcute, în ultimele zile, de primarul Nicolae Robu. După cea a fostului edil șef Gheorghe Ciuhandu, care a spus că alianța cu PSD e singura care poate salva Timișoara de „penibilul” actualului primar, a venit rândul fraților Cristescu! Cei doi oameni de afaceri neagă, așa cum era de așteptat, orice implicare în discuțiile politice.

CS Ghiroda e campioana in Liga a IV-a si merge la barajul pentru Liga a III-a

Încurcătura generată de retragerea lui FC Chişoda cu două etape înainte de finalul sezonului din Liga a IV-a Timiş a fost analizată de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş. Așa cum spuneam în urmă cu o săptămână, Alin Rus, preşedintele lui FC Chişoda, a depus prea târziu cererea de retragere. Practic, aceasta a fost respinsă, iar comisia AJF a stabilit doar neprezentarea la ultimele două jocuri, ambele câştigate de adversarii Chişodei la masa verde, cu 3-0, celelalte rezultate rămânând neschimbate.

Dupa ce a dat centrul tiganilor, Gheorghe Ciuhandu a livrat restul Timisoarei fratilor Cristescu. Si PSD

Intrând duminică seara în Hotel Timișoara, fostul primar Gheorghe Ciuhandu a ieșit definitiv și jalnic din viața poltică. Scena în care, tiptil-tiptil, puțin rușinat și adus de spate, Ciuhandu intră în hotel poate fi chiar și cadru al unui film. Cu un bun regizor s-ar putea face un film memorabil. Despre mărire și decădere, glorie și degradare. Ajuns la bătrânețe, un fost primar al Timișoarei timp de 16 ani, simbol al luptei împotriva neocomunismului de tip PSD, se execută la un simplu pocnet de deget al bizarului viceprimar Traian Stoia.

Ciuhandu pariaza pe PSD pentru salvarea Timisoarei de „ridicolul” Robu

Reconfigurarea majorității din CL Timișoara l-a readus în prim-plan pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu. Acuzat de actualul edil că, alături de PSD-iști și frații Cristescu, complotează pentru a pune mâna pe oraș, Ciuhandu îi răspunde lui Robu, pe care îl face „frustrat” și „ridicol”. Țărănistul crede că noua asociere cu PSD va duce la continuarea proiectelor sale, dar și la susținerea guvernamentală a acestora!

Teo Milea si Amalia Gaita impart „Culori”, dar si surprize pentru fani

Teo Milea și Amalia Gaiță cântă din nou împreună în „Culori”. Pentru că vor să aibă și un public… colorat, vineri seară, puteți primi de la Teo tricouri roz, albastre sau verzi, cu sigla Asociației „Timișoara Capitală Culturală Europeană”, proiect susținut de talentatul pianist. Dacă le veți purta luni seară la concertul din Grădina de Vară Capitol, veți avea parte de o surpriză.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Dumbrăvița – str. Molidului, Fagului, Serelor, Măslinului, Florilor, Cetinei, orele 9 – 16; Chevereș, orele 9 – 16; Lugoj – blocuri zona Timișorii A1-10, B2, B3, orele 9 – 16; Satchinez – str. Crinului nr. 7, orele

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru executarea unor lucrări de automatizare și mentenanță, va întrerupe joi, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 15 și 8A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile Cuvin, Darwin, Fagului, Mehadia, Ofcea, Pestalozzi, A. Mocioni, Braniște, Bd. Revoluției, Filipescu, N. Iorga, Odobești, Paciurea, Predeal,

Top