Stirile din ziua: 10 iunie 2014

Robu face front comun anti-garaje cu Stoia! Primele care vor disparea, cele de pe Orion

Robu face front comun anti-garaje cu Stoia! Primele care vor disparea, cele de pe Orion

Nu se știe când, însă la un moment dat vor dispărea toate. Este vorba despre garajele dintre blocuri, estimate de primărie la 8.000, dar al căror număr nu este cunoscut cu exactitate. Primarul Nicolae Robu știe că măsura e nepopulară și promite că demolările vor fi făcute treptat. Între timp, îi va da o mână de ajutor viceprimarului Traian Stoia.

Casa cu Flori, de vanzare cu 900.000 de euro

Cea mai scumpă clădire scoasă la vânzare în România se află în București și costă 7,5 milioane de euro. La Timișoara, recordul este deținut de un imobil din centrul orașului, pentru care proprietarul cere 1,2 milioane de euro. Un portal de imobiliare a realizat un top al celor mai costisitoare clădiri oferite spre vânzare.

Politistii locali din Timisoara sunt cei mai buni „pistolari” / FOTO

La poligonul de la Pădurea Verde a avut loc, în weekend, cea de-a cincea ediție a Turneului International de Tragere „Top Gun”, organizat de IPA (International Police Association), Secția Română Regiunea 1 Timiș. Cei mai buni au fost polițiștii locali din Timișoara, care și-au adjudecat două locuri întâi, din cele trei puse în joc.

Caniculă și disconfort termic accentuat

Sfaturi ca sa nu va „topeasca” din picioare canicula

Temperaturi ridicate – semnal de alarmă pentru vârstnicii cu boli cronice. În timpul verii, modificările climatice pot solicita, uneori peste limitele obişnuite, atât aparatul cardiovascular, cât şi aparatul respirator. Medicii vă recomandă să aveți grijă, pentru a nu ajunge la spital, după ce ați căzut pe stradă. Meteorologii anunță alte câteva zile caniculare.

Elena Wolf, kilul de pene si temuta Inchizitie PSD

Când o câștiga prezidențialele și s-o pune, cu ajutorul traseiștilor din UNPR, să refacă majoritatea în Parlamentul României, dreapta românească nu va mai considera nimic neobișnuit în a schimba un premier folosindu-te de tot felul de cozi de topor. Cu siguranță, nici dreapta de pe Bega nu va mai vorbi atât de vocal de coaliția împotriva Timișoarei, care, la urma urmelor, n-a încercat decât să refacă o majoritate politică într-un for legislativ.

E clar: Sala Polivalenta nu va fi gata decat in 2015!

Sala Polivalentă a Universității Politehnica va fi gata doar la anul. Asta, în ciuda declarațiilor optimiste din luna martie, când primarul Nicolae Robu spunea că, de la toamnă, vor putea fi organizate aici competiții sportive. Politehnica va semna un act adițional care prelungește termenul până la finele anului, dar, cu tot cu dotări, sala nu va putea fi dată în folosință mai devreme de 2015. Primarul Nicolae Robu spune că de vină este constructorul.

Comisia de Apel a AJF a stabilit: CS Ghiroda, campioana Ligii a IV-a Timis

Ecuaţia câştigătoarei Ligii a IV-a Timiş a fost rezolvată prin decizia Comisiei de Apel a AJF, care a respins apelurile formulate de CS FC Chişoda şi ASU Politehnica. CS Ghiroda, campioană a Ligii a IV-a pe teren, va fi desemnată câştigătoare a seriei judeţului Timiş şi va participa la jocul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.

Ce minunatii a gasit Victor Ponta in „tomberonul” domnului Dan!

Multă lume s-a oripilat în momentul în care Victor Ponta a început să caute prin „tomberoane” un nou aliat cu care să-și ajusteze majoritatea parlamentară. Asta, după ce a dat chix cu încercarea de a-l recicla pe Tăriceanu și a rupe PNL. Dacă nu i-a ieșit cu liberalii, uite că s-a putut cu menajeria de la OTV. Mirosul pestilențial de tomberon pe care-l degaja PP-DD i-a oprit pe alții să i se alăture. Noroc cu marele bărbat de stat Victor Viorel Ponta.

parcare bega

Niciun investitor nu e interesat de parcarea din spatele magazinului „Bega”, licitatia va fi reluata

La trei luni de la lansarea licitației pentru contractarea partenerului privat care să construiască o parcare de cel puțin 500 de locuri, în spatele magazinului Bega, SDM e tot în așteptare. Nu s-a prezentat niciun investitor interesat, așa că licitația va fi reluată.

Modelul Singapore, partial: Robu vrea cladiri verzi, nu si Big Brother pe strazi

După World Cities Summit, la care a participat în Singapore, Nicolae Robu a ajuns la concluzia că trebuie să gândească mult mai în perspectivă. Edilul recunoaște că România e foarte departe de ceea ce înseamnă dezvoltare urbană modernă, dar ar vrea mai multe „clădiri verzi” la Timișoara.

Fratii Cristescu nu mai pupa reduceri de chirii de la Primaria Timisoara

Tunul pe care viceprimarul Traian Stoia voia să-l tragă pe bani publici pentru frații Cristescu a picat. La sfârșitul lui 2013, el a semnat, alături de directorul Direcției Patrimoniu, o cerere de reduceri de chirii pentru mai multe terenuri, majoritatea aparținând fraților Emil și Marius Cristescu. Afacerea a căzut după ce primarul Nicolae Robu a spus „pas”.

Teo & Amalia au „colorat” Gradina de Vara / FOTO

Festivalul Artelor Timișorene a început… colorat, în parfum de tei. Luni seară, Teo Milea și Amalia Gaiță au umplut Grădina de Vară Capitol, iar cântecele lor au purtat publicul într-o lume aparte, unde fiecare vers și fiecare notă se așază pe suflete și lasă urme. Festivalul continuă și aveți de unde alege, în funcție de timpul vostru liber și de preferințe.

Top