Stirile din ziua: 29 iunie 2014

„Acoperisul” de umbrele de pe Alba Iulia, coborat din cauza vremii!

„Acoperisul” de umbrele de pe Alba Iulia, coborat din cauza vremii!

Cu două săptămâni mai devreme decât fusese anunțat, cele 500 de umbrele colorate aninate deasupra străzii Alba Iulia au fost date jos duminică seara. Cei de la Noi Re-Creăm au luat această decizie pentru a nu pune în pericol siguranța trecătorilor, după ce unul dintre firele care susțineau umbrelele s-a rupt din cauza vântului.

Se intampla in Liga lu’ Lata: Unirea Grabat s-a salvat de la retrogradare cu jucatori pe fals! / FOTO

Eternul şi fascinantul fotbal judeţean condus de un sfert de veac de Dănuţ Laţa, şeful AJF Timiş, a oferit un nou episod în care şmenul a înlocuit regulamentul. În ultima etapă, o echipă din Seria I, ameninţată cu retrogradarea, a apelat la o veritabilă selecţionată formată din fotbalişti din Liga a IV-a, nelegitimați însă în Campionatul Judeţean.

Iancu de Ferentari, acest Bercea Mondial al fotbalului

Un ipochimen cu înfățișare și poreclă de pachiderm a ajuns tot mai vocal în ultima vreme. Încet-încet, a pus stăpânire pe spațiul media dedicat fotbalului ocupat cândva de grohăielile lui Mitică și răgetele lui Gigi Becali. Pe individul în cauză îl cheamă în acte Marian Iancu, fiind născut printr-o mahala a Bucureștiului, acolo unde a primit și educația primilor șapte ani.

Top