Stirile din ziua: 4 iunie 2014

ASU Poli trece de Ripensia in Cupa Romaniei, in urma loviturilor de pedeapsa

ASU Poli trece de Ripensia in Cupa Romaniei, in urma loviturilor de pedeapsa

„Studenţii” pregătiţi de Paul Codrea au avut viaţă grea cu Ripensia Timişoara, în jocul desfăşurat pe arena „Electrica”, de lângă Gara Mică. Politehnica a trecut în următoarea etapă a Cupei României în urma loviturilor de departajare, iar acum aşteaptă decizia de joi a Comisiei de Disciplină a AJF Timiş în ceea ce priveşte viitoarea participare la barajul pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon.

Razboi la distanta: „omul de nimic” Grindeanu contra „disperatul” Robu

Cu mai puțin de 48 de ore înainte de ședințele de consiliu local și județean în care liberalii vor fi „executați” public, primarul Nicolae Robu și deputatul Sorin Grindeanu se duelează în comunicate. Primul a fost social-democratul, care l-a făcut „disperat” pe edilul șef. Replica nu s-a lăsat așteptată, liberalul spunând că „oamenii de nimic” Grindeanu și Ciuhandu vor să pună din nou mâna pe oraș, cu ajutorul fraților Cristescu!

Strada Alba Iulia are „acoperis” de umbrele!

Strada Alba Iulia va căpăta, în următoarele zile, un „acoperiș” multicolor. Nu mai puțin de 500 de umbrele vor fi așezate la înălțime, pentru a oferi acestei artere ultracentrale o față complet nouă, marcând, totodată, și Festivalul Artelor Timișorene, care se va desfășura în perioad 6-15 iunie, în mai multe spații din oraș.

Trenuri suplimentare de Rusalii

CFR Călători anunță că, de Rusalii, pe 9 iunie, va pune în circulație mai multe trenuri suplimentare. Decizia a fost luată în urma solicitărilor călătorilor. De asemenea, în perioada 7-9 iunie, unele trenuri InterRegio și Regio de navetă de pe rutele cu trafic redus nu vor circula.

Colibasanu a ratat Everestul, dar a cucerit Shisha Pangma

Horia Colibășanu s-a întors acasă, după ce nu a reușit să ajungă, fără oxigen suplimentar și șerpași, pe cel mai înalt vârf din lume. Vremea rea i-a dat peste cap toate planurile, așa că, pentru a nu-și pune viața în pericol, a decis să renunțe. De această dată. Totuși, el și-a adăugat în palmares încă o performanță: cel de-al șaptelea „optmiar” cucerit în aceleași condiții dificile.

Conditiile naprasnice ale lui Bogdan Herzog in fata lui Titu Bojin

Mâine-poimâine vom avea un nou viceprimar de Timișoara în persoana lui Bogdan Herzog Jr. Dumnealui este fericitul câștigător al unei lupte politice liberalo-pesediste, de pe urma căreia primarul Nicolae Robu își pierde mâna sa dreaptă, „vicele” Dan Diaconu. E o treabă mai degrabă simbolică, un drapel înfipt de PSD în glia liberală de la primărie ca semn că lupta e gata câștigată.

Birou extraordinar PNTCD Timis, pentru excluderea lui Boncea si Herzog

Soarta consilierilor locali Bogdan Herzog şi Flavius Boncea va fi decisă într-o şedinţă extraordinară a Biroului de Conducere PNŢCD Timiş. Aceasta este programată pentru vineri, de la ora 8. Două ceasuri mai târziu, este convocată și ședința extraordinară a CL Timișoara, în urma căreia Herzog ar putea deveni viceprimar.

Intalnire vitala pentru noua majoritate din CL: Moldovan,fata in fata cu Herzog si Boncea!

Consilierii locali PNŢCD Flavius Boncea şi Bogdan Herzog au acceptat, în ceasul al 12-lea, o discuţie cu liderul ţărăniştilor din Timiş, Valentin Moldovan. Conform acestuia, întâlnirea va avea loc miercuri sau cel târziu joi, oricum înaintea şedinţei extraordinare a CL Timişoara.

apa calda

Colterm promite ca apa calda de la robinete va fi chiar… calda!

Stați la etajul cinci și sunteți abonat Colterm? Atunci știți că, până să vă curgă apă caldă la robinet, trebuie să așteptați minute bune, iar pe factură apa rece ca gheața e facturată drept clocotită. Compania de termoficare caută soluții pentru remedierea acestei probleme. Între timp, a încheiat un proces de retehnologizare care a durat doi ani și a costat peste 46 de milioane de euro.

„Zburatori” deasupra Pieței Victoriei, la Festivalul European al Spectacolului / PROGRAM

Spectacole la propriu la înălțime, de văzut gratis în Piața Victoriei, dar și evenimente desfășurate în sălile de spectacol – în total 18 propuneri pentru timișorenii care iubesc teatrul în toate formele lui, mai mult sau mai puțin convenționale. Totul, timp de opt zile, în partea a doua a Festivalului European al Spectacolului Timișoara –Festival al Dramaturgiei Românești.

Top