Stirile din ziua: 27 iunie 2014

Balta mizerabila din zona Dambovita va deveni parc / FOTO

Cei doi viceprimari ai Timișoarei împart o… baltă. Este vorba despre balta insalubră situată în zona Dâmbovița, între străzile Lacului și Paul Constantinescu, care va fi transformată în parc. Totul, după finalizarea lucrărilor de asanare și aprobarea unei sume pentru reabilitarea zone. În curățenie va fi implicată și o firmă din Bega Grup, la propunerea viceprimarului Traian Stoia.

Terenuri de sport in loc de mall, la abator, pana trece criza / FOTO

Până să se facă mall, pe terenul fostului abator ar putea apărea o bază de agrement, cu terenuri de sport și facilități de joacă pentru copii. Viceprimarul Traian Stoia spune că proprietarii terenului vor face această investiție, după ce vor termina de igienizat zona. Mall-ul ar putea fi construit după ce… trece criza.

Pe motiv de Popoviciu, Simonis loveste in Robu, dar il doare pe… Stoia

Consilierul PSD Alfred Simonis îl acuză pe primarul Nicolae Robu că a vrut să modifice o hotărâre a CL Timișoara, privind comercializarea alcoolului în Complexul Studențesc, pentru a-l ajuta pe deputatul PDL Alin Popoviciu. De fapt, referatul la acest proiect a fost semnat de viceprimarul PSD Traian Stoia, care este mai apropiat de Popoviciu decât Robu.

De teama camerelor video, pesedistii din CL ar putea deveni… responsabili!

Proiectul care prevedea transmisia în direct pe un post de televiziune local a trecut joi în CL, spre satisfacția supremă a primarului Nicolae Robu. Acesta spune că, deși în aprilie i-au trântit propunerea, acum, pesediștii și-au dat seama că vor fi taxați (!) de alegători și au votat în favoarea ei.

ACS Poli a pierdut ultima speranta pentru Liga I

Ultima șansă a echipei ACS Poli de-a juca și în sezonul următor în Liga I era legată de dosarul de corupție în care este implicat omul de afaceri Dan Adamescu, acționarul majoritar al Oțelului Galați. DNA le-a transmis însă oficialilor timișorenilor că printre firmele din dosarul acestuia nu figurează și clubul de fotbal.

Primaria va plati pentru intrarea in legalitate a blocurilor ANL „inexistente”

Schimbare de situație în cazul blocurilor ANL din zona Miloia, construite fără autorizație. După ce a declarat, în repetate rânduri, că problema nu poate fi rezolvată decât în instanță sau dacă ANL își asumă să plătească sumele necesare pentru intrarea în legalitate, Nicolae Robu și-a schimbat opinia. Edilul a anunțat că Primăria Timișoara își va asuma cheltuiala.

Top