Stirile din ziua: 1 iunie 2014

Doliu la Serviciul de Ajutor Maltez

Doliu la Serviciul de Ajutor Maltez

Dr. Bárányi Ildikó Mária, președintele filialei Timişoara a Serviciului de Ajutor Maltez în România, a încetat din viață. Avea 77 de ani și conducea această organizație din 1991. Data funeraliilor urmează să fie stabilită de familie și anunțată ulterior.

Liberalii din Timis au gasit tapul ispasitor pentru dezastrul de la alegeri

Liberalii din Timiş au început vânătoarea de vinovați pentru rezultatul slab înregistrat la alegerile europarlamentare din 25 mai. Primul cap căzut, cel puțin momentan, este al preşedintelui TNL Timişoara, Andrei Stănuş, „acompaniat” totuși de biroul de conducere al organizaţiei municipale de tineret. Lucrurile se vor limpezi însă după revenirea din Asia a președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu.

Gainatul de porumbel de la Timisoara se vede de la… guvern! / FOTO

Un monument aflat exact vizavi de Catedrala Mitropolitană a fost spălat cu furtunul, la solicitarea guvernului! O hârtie de la București a cerut autorităților locale să curețe monumentele, înainte de Ziua Eroilor. Viceprimarul Traian Stoia și-a luat foarte în serios noua îndatorire care i-a revenit după ce a „scăpat” de Biroul Terenuri.

Festivalul Etniilor, cu „nasi” bulgari, la Muzeul Satului

Muzeul Satului Bănăţean vă așteaptă duminică, de la ora 15, la o nouă ediţie, cea cu numărul 14, a Festivalului Etniilor. „Nașii” vor fi reprezentanții etniei bulgare, care vor întâmpina oaspeţii în curtea gospodăriei de la Căpâlnaș. Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură şi Artă Timiş.

UNPR Timis are norma: 43.000 de semnaturi pentru candidatura lui Ponta

UNPR a început deja să strângă semnături în Timiş pentru candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia României. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, i-a făcut o promisiune generoasă actualului premier: îi adună cel puţin un milion de semnături. Progresiștii din Timiș trebuie să contribuie cu 43.000.

Strict secret, in ciuda legii: consilierilor locali le e lene sa faca rapoarte de activitate

Dacă vreți să aflați ce au făcut în folosul dumneavoastră consilierii locali pe care i-ați desemnat să vă reprezinte, n-aveți nicio șansă. În doi ani de legislatură, un singur ales local a catadicsit să depună un raport de activitate, și asta numai pentru 2012! Totul, într-o sfidare a legii care îi obligă să facă astfel de rapoarte.

Top