Stirile din ziua: 25 iunie 2014

Cinci masini avariate din cauza furtunii, la AEM/ FOTO

Cinci masini avariate din cauza furtunii, la AEM/ FOTO

Furtuna de miercuri după-amiază de la Timișoara a produs, din nou, pagube materiale în orașul de pe Bega. Pompierii au fost nevoiți să intervină în mai multe zone, după ce peste mașini au căzut copaci, dărâmați de vântul puternic. În sensul giratoriu de la AEM, peste autoturisme s-a prăvălit și un stâlp de electricitate.

Inca un protocol pentru CL, semnat de PNL, PDL si PNTCD, aripa Mihok

Zis și făcut! Liderii municipali ai PNL, PDL și PNȚCD au semnat un protocol pentru colaborarea partidelor de dreapta în cadrul Consiliului Local Timișoara. Dacă această colaborare va produce și efecte rămâne însă de văzut, având în vedere că liderul PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan, susține că acest protocol nu este, totuși, unul în acord cu statutul PNȚCD.

Satul sa primeasca 0 lei, Robu cere ca Timisoara sa nu mai fie ignorata!

Primarul Nicolae Rodu a decis să facă lunar un apel către Guvernul României, pentru ca acesta să aloce fonduri destinate obiectivelor de interes major al Timișoarei. Dacă până la destrămarea USL edilul spunea că e susținut de la București, acum Robu nu pierde nicio ocazie să anunțe că Timișoara a primit 0 lei!

Decesul politic al taranistului Moldovan

După o lungă perioadă de secetă politică cu PNȚCD Timiș, liderul Valentin Moldovan și-a amintit că a mâncat rahat când a fost mic. Nu mult și nu de zmeură, ci de vanilie cu cocos. Altfel spus, a dat norocul peste dumnealui odată cu pofta PSD de a-i rupe majoritatea în Consiliul Local Timișoara primarului liberal Nicolae Robu. Se făcea că dintr-o dată, președintele PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan, s-a trezit pe malul unui lac de munte și din cârligul undiței a ieșit peștele fermecat.

HCL cu dedicatie Profi, in cazul comercializarii alcoolului in Campus

Joi, pe masa consilierilor locali se va afla un proiect care modifică o mai veche hotărâre care interzicea comercializarea și consumul de alcool în Campusul Universitar. Prin această modificare se va permite vânzarea de alcool, nu însă și consumul. Multă lume s-a întrebat care este dedesubtul acestei schimbări de macaz, care aparent nu prea are sens. Acum există și explicația.

Dar „Bercilor Mondiali” din Timisoara cand le vine randul?

Care va să zică, în timp ce Marele și Unicul Justițiar se tot bătea de dimineața până seara cu corupția, coana Corupția i-a intrat în casă și stătea cu fra-su la masă. Mai nou, și ginerică are niște probleme de acest gen. Ca să nu mai vorbesc că „mama și tata” traficului de influență din România este o doamnă blondă, șefă de partid prezidențial. De cealaltă parte a baricadei, niște infractori periculoși sunt prezentați ca adevărați eroi naționali, iar un fost milițian, ajuns avocat de clanuri interlope, e plimbat între două televiziuni, mai ceva ca sfintele moaște.

Spital de 40 de milioane de euro la Giroc, pe bani americani

Județul Timiș ar putea avea un spital ultramodern, ridicat pe fonduri exclusiv private, după ce consilierii județeni au aprobat studiul de prefezabilitate pentru acest proiect. Unitatea sanitară ar urma să coste în jur de 40 de milioane de euro, sumă asigurată de niște investitori americani. CJ Timiș va asigura terenul și utilitățile.

Studentii nu sunt de acord cu vanzarea de alcool in Complex, daca vor fi amendati pentru consum

Studenții din Timișoara cer consilierilor locali să nu voteze modificarea hotărârii care interzice vânzarea de alcool în Complexul Studențesc. Proiectul care va supus joi la vot va permite comercializarea băuturilor alcoolice, dar va sancționa consumul. Interdicția de vânzare este valabilă din noiembrie 2012.

Tipic romanesc: Transalpina e inchisa, fiindca n-are marcaje si parapete

România are una dintre cele mai frumoase șosele din lume, dar nu e în stare să profite de pe urma ei. Transalpina e închisă, deși a venit vara, astfel că turiștii nu se pot bucura de peisajele spectaculoase. Autoritățile spun că drumul este periculos pentru șoferi. Totul, pentru că… nu există marcaje și nici parapeți!

Invitatie pentru curajosi: baza de parasutism, la o ora de Timisoara

Dacă ați vrut dintotdeauna să experimentați senzațiile tari ale saltului cu parașuta, de la finele săptămânii veți putea face acest lucru foarte aproape de casă. Clubul de Parașutism Timișoara își deschide baza în comuna arădeană Șiria și așteaptă amatori de astfel de „plojoane”. Este prima bază de parașutism dedicată din această zonă.

Top