Stirile din ziua: 13 iunie 2014

Derapajele partinice ale „apoliticului” prefect Dogariu

Zilele trecute a avut loc un mic incident cu iz diplomatic, dacă pot să-i spun așa. Trei ambasadori din Levant s-au dus la primărie, iar în momentul în care au văzut că sunt primiți de viceprimarul Dan Diaconu, nu de primarul Nicolae Robu, și-au ridicat poalele în cap și au ieșit supărați. Asta, cu toate că în ziua precedentă au fost anunțați că primarul nu-i va putea primi, fiind plecat la București cu trebi politice. A fost gafă, a fost o neînțelegere?

Cadou de la Curtea de Apel: Smecherul cu BMW din Lugoj, trei ani cu suspendare

Tânărul cu BMW care a lovit, anul trecut, o femeie pe trotuar și apoi a fugit de la locul accidentului a scăpat fără o zi de închisoare. Judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara i-au dat lui Alin Faur trei ani cu suspendare, deși bărbatul nu avea nici carnet de conducere și era și băut în momentul în care a provocat accidentul. Decizia poate fi totuși atacată.

Politia Locala indeamna timisorenii la „turnatorii”! Dispeceratul e non-stop

Prea multe probleme în oraș, prea puțini polițiști locali. Poliția Locală recunoaște că aceștia nu au cum să supravegheze tot ce se întâmplă, așa că timișorenii sunt rugați să sune, indiferent de oră, la dispeceratul Poliției Locale, ori de câte ori sesizează vreo neregulă.

Robu e convins ca liberalii nu vor sa fie salvati de Tariceanu

Deși în trecut îl avea la suflet, Nicolae Robu nu mai este la fel de încântat de Călin Popescu Tăriceanu. Mai mult, constituirea Grupului de Inițiativa pentru păstrarea Identității Liberale, în fruntea căreia se află fostul prim-ministru, l-a lăsat rece pe președintele PNL Timiș. Din „inițiativa” lui Tăriceanu fac parte atât foști liberali, cât și actuali PNL-iști care nu se mai potrivesc cu ideologia de partid. Robu este sigur că fostul său coleg se îndreaptă către un nou eșec.

Mici, bere si carute, la inaugurarea a 400 metri de asfalt pe strada Vasile Balmus / FOTO

Încă 433 de metri de stradă asfaltată, mici și bere pentru muncitorii care au lucrat aici. Ca bonus, o căruță întoarsă din drum de un polițist local, dar și mai multe solicitări ale locuitorilor din zonă, nemulțumiți de unele amenajări și de arborii netăiați. Toate acestea s-au petrecut vineri, pe strada Martir Vasile Balmuș, în cartierul Soarelui, proaspăt asfaltată.

Liberalii din Timis au interzis la aliante cu PSD! In caz contrar, zboara din partid!

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, mai bate un cui în eventuala colaborare administrativă cu PSD. Biroul Permanent Județean a stabilit că liberalii nu au voie să încheie, în Timiș, alianțe cu foștii parteneri de la PSD. Cei care nu se conformează vor fi excluși fără menajamente. Robu a participat joi seară și la BPJ al PDL!

De la Bruxelles, Maria Grapini a gasit o scoala distrusa la Timisoara si acuza primaria

Maria Grapini, proaspăt europarlamentar PC, a revenit la Timișoara cu acuze la adresa primăriei. Curios, înainte de a ajunge în PE, fostul deputat nu prea s-a remarcat prin astfel de ieșiri critice. De această dată, este vorba despre Școala Generală nr. 21, din cartierul Fabric, unde, susține Grapini, din cauza unor lucrări la clădirea vecină, sala de sport a instituției a fost inundată și distrusă. Ambele clădiri, și cea în construcție, și cea distrusă, ar aparține primăriei. UPDATE: Primăria susține că de vină a fost acoperișul vechi al sălii de sport, nu lucrările.

Primăria Timișoara

In ultimul mandat al lui Ciuhandu, primaria a vandut ilegal locuintele de serviciu

Corpul de control al premierului Victor Ponta a vizitat, din nou, Primăria Timișoara. Este vorba, de fapt, despre o revenire in instituția de pe CD Loga, pe teme imobiliare și de vânzare ilegală a unor clădiri. Locuințele de serviciu ale PMT au fost vândute, susține Traian Stoia, în baza unei HCL ilegale, emise pe vremea administrației Ciuhandu.

Si minciuna-i vorba de politician

Când a preluat puterea locală împreună cu primarul Nicolae Robu, președintele CJT Titu Bojin a spus o vorbă mare, că nu-l durea gura. Meritocrația. Ca niciodată, ea, meritocrația, trebuia să stea la baza ocupării posturilor în aparatul de stat, de când PSD și PNL au venit să facă curățenie în țara asta „poluată” de PDL. Mecanicul de întreținere, paznicul, femeia de serviciu, inspectorul și directorul în instituțiile deconcentrate ale statului ar fi trebuit să fie mari meșteri în ceea ce făceau ei toată ziua la slujbă.

Mihok vrea acum cu PDL, Ostaficiuc ii transmite sa mai astepte

Constantin Ostaficiuc, președintele PDL Timiș, susține că, în momentul de față, singurele partide care au ce căuta la masa tratativelor pentru unificarea dreptei sunt PNL și PDL. Celelalte formațiuni de dreapta, inclusiv țărăniștii, trebuie să aștepte până când PNL și PDL hotărăsc ce și cum.

Top