Stirile din ziua: 15 iunie 2014

Street Delivery: exclusiv arta pe strada / FOTO

Street Delivery: exclusiv arta pe strada / FOTO

La Timișoara, Street Delivery n-a închis strada pentru mașini, ca s-o deschidă pentru oameni, ci a făcut din pietoni… artiști. Ediția din acest an s-a desfășurat pe strada Mărășești, care a căpătat., cu această ocazie, aerul viu, boem și artistic pe care ar trebui să-l aibă întotdeauna o astfel de stradă.

Stoia si-a gasit un nou „prieten”: fostul „patron al primariei”, Marian Iancu / FOTO

Ce legătură există între fostul abator și fosta fabrică de ciocolată Kandia, în afară de faptul că ambele sunt, în prezent, niște ruine? Viceprimarul Traian Stoia susține că a găsit veriga care le unește: fostul patron al lui Poli. Social-democratul spune că Marian Iancu are legătură cu privatizarea celor două actuale ruine.

Au foita de aur, dar nu si autorizatie sa darame peretii, asa ca urmeaza un dosar penal / FOTO

Au foiță de aur pe pereți, dar au „uitat” să ia și autorizație pentru lucrări de la primărie. Acum, proprietarii unui imobil istoric de pe strada Cuvin se vor alege, foarte probabil, cu dosar penal, după ce au dărâmat mai multe ziduri de rezistență. E ultimul caz de pe lista viceprimarului Traian Stoia, care și-a făcut bilanțul în materie de intervenții la clădiri istorice.

Limuzina, tramvai, drone si muzica, in sensul giratoriu din Balcescu / FOTO

Timișorenilor le plac concertele în locuri neașteptate. E concluzia serii de sâmbătă, când cele 1.000 de scaune amplasate în sensul giratoriu din Piața Bălcescu au fost insuficiente pentru cei care au venit să asiste la concertul Filarmonicii Banatului. S-a lăsat cu un bis, dar și cu o promisiune pentru la toamnă. Într-un alt sens giratoriu.

Top