Stirile din ziua: 7 iunie 2014

„Coalitia impotriva Timisoarei” are timp 60 de zile sa devina… inteleapta!

„Coalitia impotriva Timisoarei” are timp 60 de zile sa devina… inteleapta!

Până la toamnă, teoretic, va fi liniște. „Coaliția împotriva Timișoara”, așa cum a numit-o primarul Nicolae Robu, nu poate propune schimbarea viceprimarului decât peste cel puțin 60 de zile. După scandalul de vineri, Robu nu l-a atacat însă prea tare pe Bogdan Herzog, cel care ar fi trebuit să-i ia locul lui Diaconu.

Festivalul Filmului Evreiesc, la Sinagoga din Cetate / PROGRAM

Prima ediție a Festivalului Filmului Evreiesc începe luni la Timișoara. Timp de patru zile, sunteți invitați, la Sinagoga din Cetate și la Papillon Café, să vedeți o selecție interesantă de filme, de ficțiune și documentare, lung-metraje și scurt-metraje. Intrarea la toate proiecțiile este liberă.

Nenea Nicule, uite de ce se sparge PNL!

Precum alt „nea Nicu” plecat la Teheran în timp ce acasă țara fierbea în revoluții, președintele liberalilor timișeni, nea Nicu Robu, a fost așteptat cu sufletul la gură să vină de urgență din Orientul Îndepărtat pentru a face ordine în partid. Nu, n-am să vorbesc despre cum s-a băgat nea Nicu Robu în troacă în 2012 de l-au mâncat porcii în 2014. Așa-i trebuie!

Cateva concluzii dupa un puci ratat

Așadar, puciul pus la cale de PSD și cozile sale de topor din PNȚCD a dat chix. A fost o zi grea pentru toți actorii acestei întâmplări, care au readus pentru o zi în primărie atmosfera de la începutul anilor 90. Pentru un singur vot, încercarea de demitere a lui Dan Diaconu și înlocuirea sa cu agentul de influență al Moscovei, Bogdan Herzog, a căzut.

„Executat” de PP-DD la comanda lui Titu Bojin, Folica are loc in PNL, daca vrea

Fiindcă a salvat de două ori Timișoara de la rușine, Petrică Folică are un loc în PNL, dacă-și va dori asta. Primarul Nicolae Robu spune că om cu conștiință trebuie valorificat. Folică vrea însă să-și rezolve acum problema din partid, după ce a fost exclus vineri, și nu oricum, ci „la comanda lui Titu Bojin”.

La Michelangelo, pietonii si biciclistii trec deja! Masinile, doar de saptamana viitoare! / FOTO

Circulația în zona Michelangelo este la un pas de redeschidere. S-a turnat deja, în mare parte, stratul de uzură, s-au făcut marcajele și se pune iarbă. Podul nu are încă balustrade decât pe o parte, dar montarea acestora este doar o chestiune de zile. Cel mai probabil, traficul în zonă va fi reluat la începutul săptămânii viitoare.

Top