Stirile din ziua: 6 iunie 2014

Diaconu, despre „tradatorul” care l-a salvat: A rezistat unei masinarii oribile, merita felicitari!

Viceprimarul Dan Diaconu a răsuflat ușurat la finalul votului pentru demiterea sa. După ce lucrurile s-au liniștit, liberalul a declarat, poate surprinzător, că, în ultimele zile, presiunea a fost pe membrii noii majorități din CL. Tocmai unul dintre aceștia a cedat și… i-a salvat funcția.

Petrica Folica, exclus din PP-DD!

Plecarea sa furtunoasă din plenul cu scântei al Consiliului Local Timișoara l-a costat! Pentru că a pus morala sa personală mai presus de interesele de partid, Petrică Folică a fost dat afară din PP-DD! Fostul detectiv a fost consilier local mai puțin de un an, interval în care s-a pus de două ori contra intereselor directe ale PSD.

ripensia

FC Chisoda si ASU Poli – CS Ghiroda, 1-1 pe comisii, la AJF Timis

Dacă e circ, circ să fie! Acesta pare să fie moto-ul fotbalului judeţean. După ce Comisia de Disciplină a AJF Timiş a hotărât excluderea echipei FC Chişoda şi penalizarea echipei timişene, la doar o zi distanţă, Comisia de Apel din cadrul aceluiaşi for conducător al fotbalului judeţean şi-a declinat competenţa.

Toanca: Nu stim cine a tradat, dar probabil vom incerca din nou

Teoretic, existau toate premisele pentru ca liberalul Dan Diaconu să-și piardă vineri funcția. Practic, social-democraților și noilor lor parteneri de alianță le-a lipsit un vot, pe lângă cel al lui Petrică Folică, de la PP-DD, care a părăsit ședința cu mult înainte de votarea propriu-zisă. PSD ar putea cere însă din nou schimbarea lui Diaconu, dar acest lucru se va decide după liniștirea apelor.

Herzog nu a fost confirmat viceprimar! Diaconu ramane!

După o ședință cu multe scântei și acuze dure aruncate din toate părțile, țărănistul Bogdan Herzog nu este viceprimar! Votul secret a fost 13-1 în favoarea sa, dar nu a fost suficient. S-a votat în cabine, în lipsa liberalilor, a democrat-liberalilor, a lui Petrică Folică și a lui Adrian Orza. Practic, un singur vot a făcut, din nou, diferența.

Petrica Folica a stricat din nou jocurile!

Consilierul local PP-DD Petrică Folică a părăsit val-vârtej ședința extraordinară a CL Timișoara! Acesta a anunțat că nu poate vota pentru desemnarea lui Bogdan Herzog drept viceprimar, din cauza simpatiilor pro-ruse ale țărănistului! Este pentru a doua oară când Folică strică jocurile PSD, după ce, în toamna trecută, votul lui a trântit vânzarea cu doar 100.000 de euro a sediului PSD de pe Spl. Vladimirescu. Plecarea sa nu va schimba însă, foarte probabil, deznodământul ședinței.

Scandal: Boncea si Herzog, exclusi din PNTCD, Moldovan spune ca nu

Cu două ore înainte de ședința în care urmează să fie ales viceprimar al Timișoarei, Bogdan Herzog a fost exclus din PNȚCD, organizația Timișoara. Aceeași sancțiune a primit-o și Flavius Boncea. UPDATE: Între timp, președintele PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan, le-a emis celor doi o hârtie înregistrată cu numărul 11 și datată 6 iunie, care le

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Aeroport (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. T. Vladimirescu, E. Mauriciu, E. Murgu, Traian Vuia, Teleagului, P. Șandor (p), orele 9 – 17; Alioș, nr. 171, orele 9 – 15; Lugoj – blocuri zona Timișorii A1-10, B2, B3, orele 9 –

Top