Stirile din ziua: 28 iunie 2014

Robu si Busoi, alesi vicepresedinti ai PNL

Robu si Busoi, alesi vicepresedinti ai PNL

Noua conducere a PNL a fost definitivată sâmbătă noaptea. Numărarea voturilor pentru vicepreședinți s-a încheiat după mai multe ore, fiind marcată de scandal, la fel ca întregul congres. Atât Nicolae Robu, cât și Cristian Bușoi se numără pe lista celor 31 de vicepreședinți. Deja au fost anunțate trei demisii din partid.

Bojin impaca si capra, si varza, dar crede ca opozitia trebuie sa fie mai… recunoscatoare

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, a vrut să demonstreze, în ultima ședință de plen, că este mult mai înțelegător decât opoziția. Acesta a reușit să-i „bage” în Consiliul de Coordonare al inspectoratului școlar atât pe sindicalistul Adrian Negoiță (PSD), cât și pe Marin Popescu (PDL), fost inspector școlar general.

Bojin anunta noi sefi la deconcentrate, dar nu dupa modelul Boc

Președintele Partidului Social-Democrat Timiș, Titu Bojin, îi are încă în vizor pe șefii de deconcentrate care au avut parte de susținere politică din partea PNL. Bojin spune totuși că, deși vor fi făcute schimbări cât mai curând, PSD are o strategie mai blândă decât cea a lui Emil Boc, din 2009.

Casa funerara a Nicoletei Voica, reclamata la primarie / FOTO

Cum e să împarți curtea cu o… casă funerară? Au aflat-o pe pielea lor locatarii unui imobil din zona Traian, care s-au trezit că în cealaltă jumătate de casă s-a deschis o sală de priveghi. Afacerea aparține cântăreței de muzică populară Nicoleta Voica, dar asta nu l-a împiedicat pe viceprimarul Traian Stoia să declare că actele firmei nu sunt chiar în regulă.

Reteta din Crisana: Curechi de dovleac / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta de curechi de dovleac provine din satele din Munții Pădurea Craiului, județul Bihor.

Ce mai avem voie sa spunem de tigani?

Autoritatea națională pentru combaterea discriminării l-a amendat pe președintele Traian Băsescu cu 600 lei pentru că a afirmat despre țigani că, în mod tradițional, trăiesc din furat. Și omul chiar avea expertiză în domeniu când spunea asta, la câte relații strânse a legat familia Băsescu cu clanurile și triburile minoritare.

Top