Stirile din ziua: 9 iunie 2014

E pregatita ACS Poli de Liga I? Argumente pro si (mai ales) contra

E pregatita ACS Poli de Liga I? Argumente pro si (mai ales) contra

ACS Poli a retrogradat pe teren la finalul sezonului 2013-2014 din Liga I. Și trebuie să fim cinstiți si să spunem că a retrogradat pe merit, mai ales în condițiile în care o echipă, Vasluiul, a picat la masa verde. De asemenea, prin prisma jocului arătat de-a lungul campionatului, se poate spune că retrogradarea a fost absolut normală. E adevărat, puteam să ne și salvăm.

parcuri

Parcurile din centrul Timisoarei au nevoie de milioane de euro ca sa arate ca-n reviste

Câteva milioane bune de euro – atât costă „cosmetizarea” parcurilor din centrul Timișoarei. Singurele care vor căpăta față nouă în acest an sunt Parcul Alpinet și Parcul Justiției, a căror finanțare este posibilă grație economiilor făcute la alte proiecte. Parcul Central și cel Botanic, care și costă cel mai mult, sunt puse în așteptare pe perioada nedeterminată.

Umbrele, culori, concert in sens giratoriu, Iantu, la Festivalul Artelor Timisorene

Artele ies în stradă la Timișoara. Timp de șapte zile, veți avea parte de tot felul de evenimente: concerte, diverse ateliere, spectacole de teatru, proiecții video și multe altele. Festivalul Artelor Timișorene se va desfășura pe străzi, în parcuri, dar și în sălile de spectacol. Intrarea este gratuită peste tot.

Thassos – Insula de smarald a Greciei / FOTO

Insula de smarald a Greciei, cum mai este numită Thassos, este, în această vară, una dintre destinaţiile de vis pentru concediu. Aceasta pentru că e un loc unde se găseşte câte ceva pentru toate gusturile: mare şi munte în acelaşi peisaj, păduri de un verde viu ce coboară prin nisipul strălucitor până în apele albastre, plaje liniştite şi curate, înconjurate doar de taverne tradiţionale, dar şi locuri unde distracţia ţine până în zori.

Petrica Folica are de dus o lupta si nu vrea sa renunte la PP-DD

Dintr-un ilustru necunoscut, consilierul local PP-DD Petrică Folică a devenit o adevărată… vedetă. El a reușit de unul singur să strice de două ori planurile mașinăriei politice PSD. Fostul detectiv particular s-a remarcat prima dată în septembrie 2013, când a votat contra vânzării sediului PSD pentru suma de 100.000 de euro. Votul său a fost suficient pentru ca PSD Timiș să rămână chiriaș. La ultimul plen, Folică a plecat din sală mult înainte de votul pentru demiterea viceprimarului Dan Diaconu, făcând praf noua majoritate din CL. El realizează acum că nu mai are nicio şansă în fosta sa profesie. S-ar deconspira din start…

„Aripi pentru un vis”, concert pentru copiii bolnavi de cancer

Asociația Little People România, în colaborare cu Corul de Copii „Akord Junior” și Filarmonica „Banatul”, vă așteaptă, luni seară, la un concert caritabil. Toate fondurile vor fi folosite pentru susținerea activității pe care cei de la Little People o desfășoară la secția de onco-hematologie a spitalului de copii.

Top