Stirile din ziua: 9 mai 2015

Doua proteste anti-defrisare la Timisoara / FOTO

Doua proteste anti-defrisare la Timisoara / FOTO

Două proteste, o singură temă, sâmbătă după-amiază, la Timișoara. În jur de 200 de persoane au ieșit în stradă în sprijinul pădurilor din România. Una dintre acțiuni a avut autorizație, cealaltă nu, dar toți protestatarii s-au întâlnit, la un moment dat, în fața prefecturii.

Copaci pe Pietonala! Doar in tablourile realizate din 120.000 de dopuri / FOTO

Voluntarii EcoStuff s-au ținut de cuvânt și, sâmbătă după-amiază, au adus pe strada Mărășești cele opt tablouri de mari dimensiuni, realizate în ultimele săptămâni. Acestea vor putea fi admirate până la finele lunii și, ulterior, ar putea ajunge în niște școli din Timișoara.

PNL Timis nu se grabeste: sa treaca vacanta, apoi discutam de alegerile din 2016

Încă în focurile fuziunii și în prag de vacanță, liberalii din Timiș nu se grăbesc cu selecția candidaților pentru alegerile din 2016. Co-președintele Nicolae Robu spune că procesul va fi transparent și oricine se poate înscrie în cursa internă. Ce primează? Desigur, meritocrația.

Metalul Resita – Poli 0-3: Timisoara revine in Liga I!

Dan Alexa şi echipa sa au eliminat orice dubiu în ceea ce priveşte ecuaţia promovării în Liga I. Poli mai avea nevoie doar de un punct pe terenul Metalului Reşiţa pentru a bifa promovarea în primul eşalon. Fotbaliştii timișoreni au trecut la scor de neprezentare de Metalul Reşiţa, în urma unei reprize secunde excelente.

SOMAŢIE DOSAR NR.325/261/2015

JUDECĂTORIA MOLDOVA NOUĂ JUDEŢUL CARAŞ SEVERIN DOSAR NR.325/261/2015 Emisă la 08.05.2015 În temeiul art. 1052 C.p.c. Potrivit dispoziţiilor instanţei, în cauza civilă cu nr. de mai sus, privind pe reclamantul Belovici Lazăr, domiciliat în Sichevița, str. Liborajdea nr.2, jud. Caraş-Severin şi pârâta Unitatea Administrativ Teritorială Moldova Nouă – reprezentată prin Primar, având ca obiect ,,uzucapiune”,

Top