Stirile din ziua: 13 mai 2015

Revolution Festival e doar inceputul! Stati pe receptie

Revolution Festival e doar inceputul! Stati pe receptie

La finele lunii mai, timișorenii se vor putea bucura de un eveniment muzical cu greutate, care poartă amprenta mult mai celebrului Exit de la Novi Sad. Revolution Festival e la prima ediție, iar organizatorii lui cred că le va da ocazia timișorenilor să-și redescopere orașul și gustul pentru astfel de evenimente.

Haideti la Noaptea Muzeelor! 14 galerii si muzee isi deschid portile… pe intuneric

Timișorenii sunt invitați la o dublă sărbătoare, sâmbătă, 16 mai. Este vorba spre Noaptea Muzeelor și Ziua Internațională a Muzeelor. Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană a decis să se implice, iar pentru a marca cele două evenimente au fost pregătite numeroase activități.

Se apropie vremea disponibilizarilor la Poli

Poli a promovat matematic în Liga I cu câteva etape înainte de finalul sezonului. Dan Alexa şi conducerea clubului au o listă cu jucători pe care îi doresc la echipă începând cu sezonul viitor. Mai există însă şi o listă pe care se regăsesc numele jucătorilor ce urmează să fie disponibilizaţi odată cu finalul sezonului.

Idila intre profesoara de franceza si un pusti de 16 ani, in ancheta la ISJ

O profesoară de franceză dintr-un liceu din Timiș este suspectată că ar avea o relație amoroasă cu unul dintre elevii ei. Tânăra de 24 de ani predă la Făget, iar băiatul are 16 ani. Cazul nu a fost anunțat oficial la ISJ Timiș, unde povestea a ajuns din presă. Dăscălița va fi totuși cercetată disciplinar.

Trei zile in asteptarea unui ou: drama si bucurie in cuibul de berze de la Carani / VIDEO

După aproape trei zile de incertitudine și multă dramă, s-a așternut, cel puțin pentru moment, liniștea în cuibul de berze de la Carani. Internauții care urmăresc cu sufletul la gură aventurile lui Lili și Dodo sunt fericiți: a apărut un nou ou! Asta, după ce anteriorul a fost aruncat din cuib, în miez de noapte, de bărzoi!

Elevii de la un liceu din Timisoara au ocazia sa invete… ca-n Germania

Liceenii de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Timișoara au de acum ocazia să vadă cum se studiază în școlile din străinătate. Totul se datorează unui parteneriat între liceul timișorean și Heinrich-Wieland Schule din Pforzheim, Germania. Cele două școli au semnat și un contract de colaborare.

Daniel Daianu, conferinta la UVT

Miercuri, 13 mai, de la ora 16.30, Universitatea de Vest din Timişoara vă invită la conferinţa cu titlul „Europa încotro?” susţinută de Daniel Dăianu. Evenimentul este prilejuit de apariţia recentă, la Editura Polirom, a volumului „Marele impas în Europa. Ce poate face România?”, semnat de Daniel Dăianu. Prelegerea va avea loc în Aula A01 a

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Piața Badea Cârțan (p), orele 9 – 15; Chișoda (p), orele 9 – 15; Petroman (p), Liebling (p), Deta (p), orele 9 – 17; Bara, Rădmănești, Spata, Dobrești, Lăpușnic, Dubești, Ohaba Română, Ohaba Lungă, orele 9 – 22; Pietroasa Mare, orele 9 – 18.

Top