Stirile din ziua: 5 mai 2015

Fiindca nu respecta regulile, terasa lui nea Andrei va fi demolata, dar nu se stie cand

Fiindca nu respecta regulile, terasa lui nea Andrei va fi demolata, dar nu se stie cand

Toate terasele din Piața Operei trebuie să fie amplasate pe fix 14 plăci de pavaj, exact pe mijloc, pe Surogat și pe Corso. Cu excepția uneia, rămase de anul trecut, cu tot cu grătar, ele respectă, în mare, regulile. Primarul Nicolae Robu promite că aceasta va fi demolată.

Pana la receptia finala, pe Stefan cel Mare se schimba bordurile stricate de TIR-uri

Pe strada Ștefan cel Mare, pe care se circulă, în sfârșit, normal, pe ambele sensuri, după un an de șantier, lucrările continuă. Așa cum a anunțat primarul Nicolae Robu, pe partea de carosabil terminate în decembrie se schimbă bordurile și se aduc la nivel gurile de canal. Totul e considerat normal și se face pe banii constructorului, înainte de recepția finală.

RATT vrea sa angajeze 30 de oameni doar pentru biciclete! Inclusiv vanzatori care sa tina chioscurile deschise non-stop

Chioșcuri deschise non-stop și 30 de oameni angajați special la RATT, pentru biciclete. Asta li se propune consilierilor locali în viitorul plen. Urmează să fie elaborat și un regulament prin care vor putea fi utilizate cele câteva sute de biciclete cumpărate de primărie. Momentan, ele stau în depozit.

Reveniri spectaculoase la Poli din vara, dar si transferuri din Liga a II-a

Poli Timişoara mai are nevoie de un singur punct pentru a fi promovată şi matematic în primul eşalon. Dan Alexa şi Ioan Timofte au o listă de jucători în vederea întăririi lotului, pentru a nu mai repeta contraperformanţa de acum doi ani, când Poli a transferat mult şi prost, iar consecinţa a fost retrogradarea echipei din Liga I. Lista de transferuri a lui Timofte şi Alexa cuprinde câţiva jucători din eşalonul secund dar şi jucători din Liga I.

Examen pentru administratorii de imobile

Ca urmare a HCL 383/2013, privind aprobarea metodologiei de atestare a persoanelor fizice şi autorizare a persoanelor juridice pentru îndeplinirea funcţiei de administrator de imobile, Primăria Timișoara anunță organizarea unui examen. Acesta va fi susținut în data de 11 mai, de la ora 13, în sala de ședinţe a Consiliului Local Timișoara. Lista cu persoanele

Expo Flori de Mai, la finele saptamanii

Primăvara a început să se facă simțită, în toată puterea cuvântului, și la Timișoara. Luna mai este momentul ideal pentru o nouă expoziție florală. Expo Flori de Mai așteaptă vizitatori la finele săptămânii. Grădinarii, horticultorii, dar și timișorenii care vor să descopere cele mai frumoase flori și plante sunt așteptați la Expo Flori de Mai.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița – str. Berna, Cervantes, P. Țuțea (p), Ferventia II (p), Apuseni, Moților, Buenos Aires, orele 9 – 13; Moșnița Nouă (p), orele 9 – 13; Săcălaz nr. 684, Sânmihaiu Român nr. 276, orele 9 – 16; Margina Sat,

Top