Stirile din ziua: 21 mai 2015

Un nou santier pe strada Stefan cel Mare, tramvaie deviate sau suspendate

Un nou santier pe strada Stefan cel Mare, tramvaie deviate sau suspendate

RATT anunță devierea liniilor de tramvai 4 și 10 pe tronsonul Piaţa Traian – Piaţa Banatul și suspendarea totală a liniei 6. Încep lucrări de reabilitare pe strada Ștefan cel Mare, între străzile Pestalozzi şi Șt. O. Iosif. Devierile sunt valabile până la începutul lunii iunie.

Palmisoara reloaded: palmieri de 300 de euro in Piata Operei! Ii puteti lua acasa

Pregătirile pentru Timfloralis sunt în toi. Se plantează de zor flori, se montează ghivece cu panseluțe și petunii și… au apărut palmierii. În Piața Operei au fost aduși, joi după-amiază, trei arbori exotici în ghiveci, mai mari și mai frumoși decât cei de pe Bd. Brătianu.

UMF salveaza vieti! Un laborator din Timisoara poate preveni aparitia cancerului mamar

Cancerul de sân afectează anual mii de femei din România. Universitatea de Farmacie și Medicină din Timișoara beneficiază de un laborator dotat la cele mai înalte standarde, care poate ajuta la depistarea timpurie a anomaliilor care duc la apariția cancerului mamar, cercetare extrem de utilă în prevenirea bolii.

curtea de conturi

Poli poate primi in continuare bani publici, Robu e convins ca nu e nicio problema

ACS Poli poate primi în continuare, fără probleme, banii de la Primăria Timișoara. Ordonanța de urgență care modifică, teoretic, modul de finanțare pentru cluburile sportive nu-l sperie pe primarul Nicolae Robu. La CJ, lucrurile se vedeau mult mai complicat.

Scena extrema la Revolution Festival! Mai puteti cumpara bilete la pret special / VIDEO

Revolution Festival are o nouă scenă: Xtreme Stage! Aici veți găsi amestecul perfect de heavy metal, rock, punk, hardcore, thrash metal, crossover, care va „curge” din boxe, la putere maximă, în ambele zile ale festivalului. Urmează să fie puse în vânzare biletele pntru o singură zi, iar festivalul are acum și filmuleț de prezentare.

Elevii timiseni, mici experti in regulile de circulatie

Elevii din opt școli timișene au participat, în această săptămână, la etapa județeană a concursului „Educație rutieră – Educație pentru viață”. Ei au putut să-și demonstreze îndemânarea pe bicicletă la proba cu obstacole, dar și cunoștințele despre regulile rutiere. Cei mai buni au fost elevii de la Școala Gimnazială 24, care vor merge la faza națională.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. E. Ungureanu nr. 10, orele 9 – 16, str. H. Creangă, I. Ionescu de la Brad (p), Constructorilor (p), orele 8 – 18; Moșnița Nouă (p), orele 9 – 16; Săcălaz nr. 818, orele 9 – 13; Sînandrei (p), orele 9 – 18;

Top