Stirile din ziua: 8 mai 2015

Sebastian Raducanu a demisionat de la Timba! Consilierii locali n-au vrut sa finanteze echipa

Sebastian Raducanu a demisionat de la Timba! Consilierii locali n-au vrut sa finanteze echipa

Aproape un ceas s-au certat, vineri, consilierii locali, din cauza cererii de finanțare depuse de echipa de baschet Timba. Primarul Nicolae Robu le-a spus aleșilor să nu voteze, propunerea a fost retrasă și, ca urmare, Sebastian Răducanu, președintele lui Timba, și-a depus demisia.

Opinie de consilier: Daca n-a intrat pana acum la puscarie, Cojocari sigur nu face ilegalitati

Situație ilară, vineri, în plenul Consiliului Local Timișoara. După ce îi ceruse public demisia secretarului Ioan Cojocari, consilierul PSD Alfred Simonis le-a solicitat colegilor săi un vot de încredere, pur consultativ, pentru acesta. Un singur ales local s-a declarat de partea lui Cojocari, iar motivul e neașteptat.

Petrica Folica cere evacuarea PSD: Sta abuziv in sediu!

Petrică Folică lovește din nou: PSD să fie evacuat din sediu, pentru că nu și-a plătit chiria de doi ani ani! Liberalul, fost PP-DD-ist, este cel în votul căruia, în /2013, s-a împiedicat vânzarea sediului de pe Spl. Vladimirescu către PSD, cu numai 100.000 de euro. Social-democrații îi transmit să-și vadă de datoriile lui… morale.

Robu: Nu stiu ce probleme are Romprest, trebuie sa termine lucrarile in centrul istoric

Ancheta de la Romprest nu afectează în niciun fel lucrările din centrul istoric al Timișoarei. Asta susține primarul Nicolae Robu, care spune, pe de altă parte, că firma nu are cum să dea niciun fel de asigurări că va termina la timp. Pentru reabilitarea zonei Cetate, primăria beneficiază de aproape 10 milioane de euro, finanțare nerambursabilă.

Florin Manea: Vreau sa ma implic la o echipa de fotbal, dar ca investitor, nu ca manager

Florin Manea, unul dintre numele vehiculate pentru înlocuirea managerului Ioan Timofte, spune că nu se pune problema să vină la Timişoara în calitate de angajat al formaţiei patronate de CLT, CJT şi Universitatea Politehnica Timişoara. Mai degrabă investitor, dar şi această variantă pare desprinsă dintr-un film care nu are legătură cu realitatea.

Au dat 100.000 de lei din bani publici pentru Catedrala Mantuirii Neamului, acum se pregatesc de… donatii!

Consilierii judeţeni din Timiş au dat vineri 100.000 de lei pentru construcţia Catedralei Mântuirii Neamului de la Bucureşti. La plenul viitor, ei ar putea face donații în nume propriu, în același scop. În plus, la rectificarea din august, încă 100.000 de lei vor alocați pentru cultele din județ.

Rock-ul suna bine oriunde! Pro Musica, super-concert dupa gratii / FOTO

Pro Musica este o legendă a rock-ului românesc, iar de joi seară a mai trecut o graniță. De această dată, una fizică, a gratiilor care fac diferența între oamenii liberi și cei care, la un moment dat în viață, își ispășesc greșelile. În curtea interioară a Penitenciarului Popa Șapcă a avut loc un concert care va rămâne în istorie.

Pro Musica este o legendă a rock-ului românesc, iar de joi seară a mai trecut o graniță. De această dată, una fizică, a gratiilor care fac diferența între oamenii liberi și cei care, la un moment dat în viață, își ispășesc greșelile. În curtea interioară a Penitenciarului Popa Șapcă a avut loc un concert care va rămâne în istorie.

Primaria pierde 50.000 de euro, dar le face liniste timisorenilor care stau in zona stadionului

Pentru că primăria nu mai permite, din acest an, organizarea festivalului berii în zona stadionului „Dan Păltinișanu”, unul dintre cei mai mari producători de bere din România cere rezilierea contractului de sponsorizare pe care îl are cu PMT. În traducere, 50.000 de euro nu vor mai ajunge în conturile municipalității.

Florin Manea, „sageata” Anamariei Prodan, se vrea manager la ACS Poli

Funcția de manager la ACS Poli a ajuns extrem de râvnită printre oamenii de fotbal din România. În afară de Daniel Stanciu, există mai multe nume vehiculate în acest sens, de cele mai multe ori fiind vorba de autopropuneri. Unul din numele discutate este al lui Florin Manea, un apropiat al cunoscutei impresare Anamaria Prodan.

centura de sud

Centura Timisoarei, tot pe locul 5 ca prioritate in masterplanul revizuit

Ministerul Transporturilor a transmis, în 6 mai, la Bruxelles, varianta revizuită a Masterplanului General de Transport, care cuprinde și răspunsurile la observațiile Comisiei Europene. Centura Timișoarei este a cincea ca prioritate, după Vaslui, Bârlad sau Sf. Gheorghe, iar drumul Timișoara – Moravița este primul la categoria TransEuro.

Spitalul de ursuleti deschis in… gradinite vindeca teama de medic! / FOTO

Pentru foarte mulți copii, o vizită la medic e motiv de multe lacrimi, iar micuții sunt speriați chiar și atunci când este vorba despre un control de rutină. Pentru a încerca să-i împrietenească cu doctorii, câteva zeci de studenți din Timișoara și-au propus să meargă în grădinițe pentru a… vindeca ursuleți de pluș.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Săcălaz (p), Bencecu de Sus nr. 284, Fibiș nr. 476, orele 9 – 16; Șuștra (p), orele 8 – 16; Bara, Lăpușnic, Dobrești, Spata, Rădmănești, Dubești, Ohaba Lungă, Ohaba Română, orele 8 – 22.

Top