Stirile din ziua: 6 mai 2015

Bojin, certat in locul lui Robu: Sigur stie el de ce cresc frunzele

Bojin, certat in locul lui Robu: Sigur stie el de ce cresc frunzele

Că e Nicolae Robu sau că e Titu Bojin pare a fi un amănunt nesemnificativ pentru unii timișoreni! Președintele CJ a descoperit asta pe pielea lui după ce a fost luat la rost de un cetățean nemulțumit de modul în care Primăria Timișoara își face treaba. Ce-i drept, omul supărat a recunosc că nu știe cine este liderul CJ Timiș.

Se lucreaza, in sfarsit, la poarta de intrare dinspre Calea Lugojului!

Aproape 56.000 de euro va plăti Primăria Timișoara pentru reabilitarea uneia dintre porțile de intrare în oraș. Este vorba despre cea din Calea Lugojului, unde au început, în sfârșit, lucrările. Acestea au fost date prin încredințare directă unei firme care a mai lucrat pentru municipalitate.

Incepe o noua editie a targului Universul Casei Tale

Mobilă de cea mai bună calitate, obiecte de decor interior și o gamă de produse premium. Acestea sunt doar câteva dintre exponatele de care se vor putea bucura timișorenii care vor trece pe la noua ediție a târgului „Universul Casei Tale”. La eveniment vor participa 40 de firme de top, dar și specialiști care le vor prezenta vizitatorilor cele mai bune moduri prin care să-și înfrumusețeze casa.

alegeri

Doua localitati din Timis, fara primari, dar e putin probabil sa fie organizate alegeri

Comunele Biled și Peciu Nou nu mai au primari aleși, după ce edilii lor au avut probleme cu legea. Ioan Fărcălău, de la Peciu Nou, este la închisoare, iar atribuțiile lui au fost preluate, în sfârșit, de viceprimar. Totuși, prefectul Eugen Dogariu e sceptic în ceea ce privește organizarea de alegeri.

Cu malurile Begai reabilitate, Bojin abia asteapta sa se „care” cu vaporasul / FOTO

După ce, timp de mai mulți ani, malurile canalului Bega au arătat dezolant, reabilitarea acestora este, în sfârșit, gata. Reprezentanții ABAB au anunțat finalizarea lucrării, iar la evenimentul de prezentare a participat și președintele CJ Timiș, Titu Bojin, fost director la Ape. Impresionat de transformarea canalului, Bojin mai are un vis.

apă

In ceasul al doisprezecelea: primaria si-a dat seama ca e haos pe santiere!

Cu tot orașul spart pentru diverse șantiere, cu firme care își fac propriile reguli și plătesc amenzile, dar fac tot cum vor ele, primăria și-a dat seama că situația este insuportabilă. La plenul de vineri, consilierii locali vor vota un proiect care instituie, teoretic, un regim mai dur pentru constructori.

perchezitii arhica

Perchezitii DIICOT la Romprest, intr-un dosar de evaziune de 18 milioane de euro!

Polițiștii, sub supravegherea procurorilor DIICOT Ploiești, au descins, miercuri dimineață, la Romprest, firma omului de afaceri Florian Walter. este vorba despre un complex dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, cu un prejudiciu de 18 milioane de euro! Romprest este firma care reabilitează centrul istoric al Timișoarei.

Studentii au ocupat UVT! Tinerii au dormit in amfiteatru si cer reforma sistemului

Mai mulți studenți ai Universității de Vest și-au petrecut noaptea în Amfiteatrul A13, după dezbaterea începută luni seară, la ora 20, în organizarea OSUT. Aceasta a avut tema „Universităţile sunt pentru studenți” și este parte a unei acțiuni organizate de Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR). Rectorul UVT e de acord cu mare parte din revendicări.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Săcălaz (p), Săcălaz nr. 960, orele 9 – 16; Chișoda, orele 8 – 18; Topolovățu Mare (p), orele 8 – 16; Dumbrava, orele 9 – 20; Pietroasa Mare, Șandra (Petrom – parc 3), orele 9 – 18.

Top