Stirile din ziua: 15 mai 2015

acs poli

ACS si ASU continua pe drumuri diferite, numai ca unul e infundat

ACS si ASU continua pe drumuri diferite, numai ca unul e infundat

Imediat după noua promovare a lui ACS Poli în prima ligă, s-a pus problema revenirii galeriei pe Stadionul „Dan Păltinișanu”. Și asta, în urma unui dialog pe Facebook între primarul Nicolae Robu și unul din liderii vocali ai Druckeriei, Cristi Brâncovan

Vasile: Functia de vicepresedinte al CJ nu a fost un scop pentru mine

Liberalul Marian Constantin Vasile a stat pe funcția de vicepreședinte al CJ Timiș doar ceva mai mult de trei luni. Judecătorii Curții de Apel au decis că la votul din iunie 2014 nu a existat viciu de procedură, astfel că schimbarea a fost perfect legală. Vasile a reacționat printr-un comunicat, după ce, timp de mai multe ore, nu a putut fi contactat telefonic.

La PNL conteaza meritocratia! Marian Vasile munceste sa fie candidat la sefia CJ

Chiar dacă Nicolae Robu va candida pentru un nou mandat la Primăria Timișoara, funcția de președinte al CJ Timiș nu va reveni automat unui fost „portocaliu”. Marian Constantin Vasile, actualul vicepreşedinte liberal al CJ, spune că PNL va miza pe candidatul cel mai potrivit care va trece proba competiției interne din partid, indiferent de unde provine el.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Moșnița Nouă (p), orele 9 – 12; Sînandrei nr. 456, orele 9 – 15; Giulvăz (p), Gătaia (p), orele 9 – 17; Petrovaselo, orele 8 – 21; Herendești, Pietroasa Mare, Visag, orele 9 – 22.

Top