Stirile din ziua: 19 mai 2015

Schimbat de la CJ, Marian Vasile e asteptat la primarie, fiindca e serios si capabil

Schimbat de la CJ, Marian Vasile e asteptat la primarie, fiindca e serios si capabil

Marian Constantin Vasile are un loc asigurat la Primăria Timișoara. El va putea reveni pe postul de consilier personal al lui Nicolae Robu, chiar dacă nu se știe când se va petrece efectiv mutarea. Tânărul liberal este, în prezent, liber de contract, după ce instanța a decis că schimbarea sa din funcția de la CJ s-a făcut legal.

Strada Stefan cel Mare e gata! Mai trebuie doar ingropate cablurile din copaci / FOTO

Strada Ștefan cel Mare urmează să fie recepționată, iar oficialii primăriei speră ca ea va „ține” la traficul greu, în condițiile în care Timișoara nu are centură. O parte din rețelele de utilități au fost îngropate, dar copacii din zonă sunt „decorați” cu diverse cabluri ale furnizorilor de Internet și televiziune.

Patru terase fara autorizatie, demolate in Complexul Studentesc / FOTO

Patru terase din zona Complexului Studențesc au dispărut, marți, după ce primăria a constatat că sunt construite ilegal. Toate sunt amplasate pe strada Daliei, iar demolarea s-a făcut, în două cazuri, pe banii municipalității. E o atenționare, spune primarul Robu, și pentru restul firmelor care nu respectă legea.

Concurs! deBanat.ro te trimite la Revolution Festival!

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la Revolution Festival, un eveniment care poartă marca celebrului Exit de la Novi Sad. Pe scenele de la Muzeul Satului vor urca nu mai puțin de 100 de artiști și formații, precum DJ Fresh, Modestep, Sabaton, Noisia, dar și Dubioza Kolectiv. Patru cititori deBanat.ro au acum ocazia să câștige câte o invitație!

Pe strada Alba Iulia au aparut primele umbrele colorate!

Pe strada Alba Iulia a început, marți dimineață, montarea umbrelelor care vor colora, în următoarea perioadă, centrul Timișoarei. „Acoperișul” va fi finalizat, cel mai probabil, miercuri și, dacă vreți să dați o mână de ajutor, sunteți așteptați să faceți acest lucru de la ora 14. În total, vor fi 700 de umbrele!

Criza de piatra in zona Cetate! Pentru strada Mercy nu s-a livrat nimic de cateva luni

Au vrut cea mai cea piatră pentru pavarea străzilor din centrul istoric, acum trag ponoasele. Primarul Nicolae Robu recunoaște că sunt probleme cu aprovizionarea, iar pe strada Mercy efectiv nu se poate lucra. Pe de altă parte, licitația pentru conservarea vestigiilor a fost contestată.

Pregatiti-va de vara! Consultatii dermatologice gratuite la Timisoara

Peste 140 de medici dermatologi din 30 orașe participă, în acest an, la Zilele Protecției Solare, eveniment național de educare privind riscurile expunerii neprotejate la soare. Campania se desfășoară până la finele lunii iunie și vă puteți programa la consultații gratuite în cabinetele partenere.

Coperti de carte… remixate, in stil Candy Crush

Centrul Cultural German aduce la Timișoara o inedită expoziție de… coperți de carte. Acestea sunt realizate de un artist specializat în remixuri culturale și, dacă vreți să vedeți cărei lucrări i se potrivesc „bomboanele” din Candy Crush, treceți pe la Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Teodoran”.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Porumbescu (p), Corbului (p), orele 9 – 16; Peciu Nou, orele 8 – 20; Lugoj – antene str. Salcâmului, str.Livezilor, orele 8 – 20; Criciova, Pietroasa Mare, Coștei, Pohalma, Ecrom, Apele Române Coștei, Gorunelu SRL, Dobrești, Sintești, orele 9 –

Top