Stirile din ziua: 18 mai 2015

Trei dintre mozaicurile din capace de plastic de pe Marasesti cauta stapan

Trei dintre mozaicurile din capace de plastic de pe Marasesti cauta stapan

În luna mai, pietonala Mărășești a devenit mai veselă și mai colorată datorită celor opt tablouri gigant realizate din capace de plastic. Dopurile vor ajunge la reciclat, dar trei tablouri vor fi păstrate așa cum sunt ele, iar timișorenii interesați ar putea să le aibă chiar acasă!

Surpriza la Timfloralis: o noua cupola in Piata Operei! Din flori artificiale

Pe platoul din fața Operei Românei va apărea, din nou, o cupolă, după modelul celei de astă-iarnă. Nu va fi însă cu luminițe, ci… cu flori artificiale! La finele săptămânii va avea loc prima ediție a Timfloralis, festival al florilor organizat de municipalitate. Timișorenii vor intra în Piața Operei prin porți gigantice, realizate din petunii.

Pista de biciclete spre Serbia duce spre… amenda! Daca nu sunteti atenti, puteti ajunge dupa gratii

Aproape 40 de kilometri de traseu special pentru bicicliști, de la ieșirea din Timișoara spre Serbia. Sună foarte bine, însă amatorii de pedalat trebuie să deschidă bine ochii, dacă nu vor să plătească până la 1.000 de lei amendă sau, și mai rău, să ajungă la închisoare în țara vecină! Un timișorean a pățit-o pe pielea lui.

Cochete pe biciclete, zece kilometri de pedalat prin Timisoara

Fetele pe biciclete sunt o prezență din ce în ce mai des întâlnită pe străzile Timișoarei. Duminică are loc o nouă tură organizată, destinată lor de aceeași neobosită echipă de la Verde pentru Biciclete. Dacă vă gândiți să participați, nu uitați că vor fi puse la bătaie și mai multe premii… fashion.

ISJ Timis, cu ochii pe elevii si profesorii care fumeaza in scoli

Indiferent de performanțele școlare, o bună parte dintre elevii de liceu din Timișoara au vicii precum adulții. Profesorii se plâng că, deși sunt tineri cu rezultate excepționale la învățătură, elevii nu vor să renunțe în niciun chip la fumatul în incinta școlii. ISJ Timiș e cu ochii și elevi, dar și pe… profesorii fumători.

Fara impozit pe bacsis! Ministerul de Finante se joaca cu nervii comerciantilor

Cozi, zile întregi petrecute plimbând hârtii dintr-o parte în alta, amenzi usturătoare și mult stres. Acestea au fost câteva dintre efectele cauzate de decizia Ministerului de Finanțe de a impozita bacșișul. După tot acest haos, reprezentanții MF au anunțat că renunță la această taxă, însă nimeni nu știe cum își vor recupera banii firmele care au vrut să intre în legalitate.

Toscana si Riviera Italiana, excursie de poveste spre soare si mare / FOTO

Toscana este îmbinarea perfectă dintre natură şi artă, regiunea unde soarele are cea mai liniştită şi blândă lumină, unul din acele locuri pe care nu ai cum să le mai uiţi vreodată. Aici, liniştea îţi inundă sufletul şi ţi-l umple instantaneu de bucurie, iar fericirea izvorăşte din zidurile clădirilor medievale, din colinele nesfârşite verzi şi aurii, din zâmbetele oamenilor.

Invitatie la ACTiune: un nou targ de adoptii de catei la Timisoara

Dacă vă doriți un cățel, nu trebuie să dați pe el o mică avere. Îl puteți găsi fără bătaie de cap, la un nou târg de adopții, organizat, de această dată, de Animal Care Team, o echipă inimoasă de voluntari care încearcă să le facă o viață mai bună sutelor de animale părăsite de pe străzile Timișoarei.

Timisoara, din nou cel mai bun oras pentru afaceri!

Timișoara este cel mai bun oraș din România în care poți începe o afacere. Asta susține revista Forbes, care a realizat și în acest an un astfel de top. În 2014, orașul de pe Bega se clasa pe locul al doilea, după București. Principalele industrii care au dus la această performanță sunt cea auto, petrochimia, electronica și IT.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii, va întrerupe luni, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde la PT 83. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe Calea Șagului, Bd. L. Rebreanu și străzile Hărniciei, Mureș, Muzicescu, Onoarei, Plantelor și Sabinei.

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bojincă, Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Porumbescu (p), orele 9 – 16; Alioș nr. 426, orele 9 – 16; Lugoj – Coop Munca-Tăbăcărie, Peco Petrom, Dacia Service, pensiunea Dariana, str. Caransebeșului, P. Cerna, orele 8 – 20; Gladna Română, Gladna Tunel, Zolt, orele 8

Top