Stirile din ziua: 16 mai 2015

In vizita prin Republica Populara Romana! S-a deschis Muzeul Consumatorului Comunist / FOTO

In vizita prin Republica Populara Romana! S-a deschis Muzeul Consumatorului Comunist / FOTO

Plasa de rafie, peștele de sticlă de pe televizor, păpușa Arădeanca, reviste, cărți, discuri și multe alte „comori” din Epoca de Aur pot fi admirate la Muzeul Consumatorului Comunist. Este vorba despre mii de exponate care prezintă viața de odinioară a românilor. Muzeul s-a deschis sâmbătă, la Timișoara, iar o parte dintre obiectele de aici pot face gelos orice colecționar.

PNL Timis vrea sa arate ca e tare: 800 de oameni, la primul consiliu judetean

În Timiș, fuziunea din PNL și PDL nu s-a lăsat cu stenograme compromițătoare și „săpături” între cele două grupări. Asta, cel puțin la nivel declarativ, de unde lucrurile se văd foarte bine. Spre finele lunii va avea loc primul consiliu județean al partidului, cu sute de delegați și liderii naționali ai PNL.

Primaria incearca din nou sa cumpere vaporase! Pune la bataie aproape 2,4 milioane de euro

După eșecul de la începutul anului, când nu s-a prezentat nimeni la licitația de un milion de euro, Primăria Timișoara mai face o încercare. De această dată, pentru cele șapte vaporașe, suma disponibilă este de 8,5 milioane de lei, fără TVA. Anunțul urmează să apară în scurt timp pe SEAP, dar sunt slabe șanse ca vaporașele să circule chiar din acest an.

Au reaparut bicicletele primariei! Timisorenii le vor putea folosi probabil abia din iulie

Bicicletele cumpărate de primărie pentru stațiile intermodale au fost scoase, din nou, din depozit. Este a treia oară în ultimele două luni, dar ele nu pot fi încă folosite. A început recepția întregului sistem, deși nu există un regulament de funcționare și nici nu se știe dacă vor fi folosite gratuit.

Top