Stirile din ziua: 2 mai 2015

Timisoara este „orasul cu cea mai extinsa retea de piste de biciclete”! Robu cere respect in trafic

Timisoara este „orasul cu cea mai extinsa retea de piste de biciclete”! Robu cere respect in trafic

Primarul Nicolae Robu a ajuns la concluzia că Timișoara este orașul în care există cea mai extinsă rețea de piste de biciclete și le cere pietonilor, șoferilor și bicicliștilor să dea dovadă de „convivialitate” și să se respecte reciproc. Între timp, în Piața Operei a intrat în vigoare restricția pentru bicicliști.

Cine sunt PSD-istii care (n)-au curaj sa se bata cu „comediantul” Robu

În buna tradiție românească a ciobului care face bășcălie de oala spartă, în ultima perioadă asistăm la niște atacuri destul de facile, „la mișto” ale PSD-iștilor timișeni la adresa primarului Nicolae Robu. Departe de mine gândul că primarul n-ar trebui criticat, mai ales de către un partid de opoziție.

Transport in comun pe Bega, in niciun caz in 2015! Vaporasele ar putea fi mai mici

În niciun caz nu vom putea merge, în acest an, cu vaporetto pe Bega. Primăria ia în considerare cumpărarea unor ambarcațiuni mai mici, dar așteaptă un punct de vedere oficial de la Autoritatea Navală Română. Primele ar putea ajunge la Timișoara în luna noiembrie, suma prevăzută pentru cumpărarea lor fiind de 2,4 milioane de euro.

Robu simte ca poluarea a scazut, dar vrea statii de monitorizare la Continental si Azur

N-a mai primit sesizări de la timișorenii exasperați de mirosurile degajate de la fabricile Continental și Azur și crede că poluarea a scăzut în Timișoara, dar cere Ministerului Mediului să măsoare calitatea aerului. Primarul Nicolae Robu vrea stații de monitorizare la cele două companii.

Top